V kině nastal křik a pláč: Dětem místo pokémonů pustili horor

14. května 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: CSFD.cz

Kino v kanadském městě Montreal se stalo terčem kritiky. Zaměstnanci totiž nedopatřením prohodili filmy, které se v jednotlivých sálech měly promítat. Divákům, kteří se těšili na hororový snímek místo toho pustili novinku Pokémon: Detektiv Pikachu, kdežto dětskému publiku, které se nemohlo dočkat filmové adaptace známé videohry, byl puštěn snímek, kvůli kterému budou mít nějaký čas noční můry.

Na problém a svém twitterovém účtu upozornil Ryan George, jenž se pro filmový internetový portál Screen Rant stará o videa a byl svědkem osudné chyby kina. George zašel na promítání filmové novinky Pokémon: Detektiv Pikachu, která je založena na populární videohře. Už před začátkem snímku ale tušil, že něco není v pořádku. 

Před samotným filmem byly totiž převážně dětskému publiku promítány upoutávky mimo jiné na dva hororové snímky, což je na dětském představení “zakázané”, protože snímky nejsou dětem přístupné. Větší šok však děti zažily, když místo dobrodružného odpočinkového filmu promítači pustili horor La Llorona: Prokletá žena, kde v úvodní scéně matka zabije své dvě děti.  

Děti v kinosále okamžitě začaly brečet a křičet. Nespokojení byli i diváci ve vedlejším sále, kteří se vydali do kina právě na La Lloronu, ale místo toho jim byl promítán snímek původně určený plačícím dětem kousek od nich. Doufejme, že děti nebudou tímto zážitkem dlouho traumatizovány.  

Články - další články

Doporučujeme