VIDEO: Hasič vynesl psa z hořícího bytu. Pak ho 20 minut oživoval! Panička bezmocně přihlížela

27. března 2017·Články·Redakce

YouTube

Majitelka domácího mazlíčka se vracela z práce domů ve chvíli, kdy její soused začal křičet, že v domě hoří. Mladá žena v tu chvíli nemyslela na nic jiného, než na záchranu svého psa, který byl v tu chvíli doma sám. Přes hustý dým se jí ale v bytě nedařilo desetiletého křížence najít.

V Santa Monice bydlí Crystal Lamirandová se svým čtyřnohým miláčkem v bytě, ve kterém jednoho dne vznikl požár. Když dorazili hasiči, majitelka je zoufale prosila o pomoc při záchraně zvířete. Hasiči v krátkém čase zneškodnili požár a pejska našli bezvládného v ložnici bytu.

Andrew Klein se toho dne vryl do paměti mladé majitelky psa už navždycky. Dvacet minut strávil hasič oživováním zvířete a pomocí techniky dýchání z úst do úst malého bojovníka zachránil! Jeho panička byla celou dobu u něj a bezmocně čekala, co nastane.

Naštěstí je malý pacient v pořádku. Pejsek strávil následující den v kyslíkové komoře a navzdory zážitku je stejně tak veselý jako před celou událostí. Hasič je právem považován za hrdinu.

Články - další články

Doporučujeme