VIDEO: Žena shodila z mostu 16letou dívku. Byla jsem vystrašená, řekla oběť žertu

10. srpna 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

16letá dívka si vyrazila s partou kamarádů k mostu přes řeku Lewis ve městě Yacolt v americkém státu Washington. Přelezla zábradlí a přemýšlela, že skočí dolů do vody. Strach ji nakonec přemohl a rozhodla se, že neskočí. Proti však byla její kamarádka, která ji nepřipravenou strčila dolů.

Jordan Holgerson spadla do vody z 18metrové výšky. Při dopadu si zlomila pět žeber, které jí propíchly plíce. “Když jsem dopadla do vody, byla jsem při vědomí a vystrašená,” uvedla dívka pro server koin.com.

Měla velké štěstí, že jakmile dopadla do vody, okamžitě ji z vody kamarádi z vody vytáhli a zavolali záchranku. Kamarádka, která ji strčila, se jí v nemocnici již omluvila, přesto je Jordan na ni stále rozzlobená.

Má štěstí, že není ochrnutá nebo po smrti,” uvedla matka dívky pro Thoroughbred Daily News, jež rovněž dodala, že dívka nebude mít žádné trvalé následky.

Jordan se navíc těší, až se uzdraví, aby mohla znovu do vody. Tamní kancelář šerifa případ vyšetřuje. Jak se totiž ukázalo, Jordan strčila do vody dospělá žena, která by mohla za svůj čin pykat.

Články - další články

Doporučujeme