Chcete na dovolenou s celebritou? Vyražte na Maledivy, Havaj nebo do Dubaje

5. dubna 2022·Zábava·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Léto je před námi a s ním i spojené dovolené. Hledáte inspiraci, kam vyrazit? A co kdybyste u toho třeba potkali Brada Pitta nebo Demi Lovato? Jestli se vám tahle nabídka líbí, je načase vybrat si místa, kde odpočívají hollywoodské hvězdy. S tipy přichází web Extra.cz

Pacifik

Pláže s bílým horkým pískem a moře, které hraje všemi odstíny modré. To je sen a není se čemu divit, že ostrovy v Pacifiku jsou tím pravým tropickým rájem a stávají se čím dál tím dostupnější. I když jsou stále oblíbenější, stále můžete najít liduprázdná místa. Cookovy ostrovy, ostrov Tonga nebo Fiji si zamilovali hvězdy jako Bill Gates, Nicole Kidman nebo Keith Richards.

Dubaj

Barevná arabská metropole vás bude překvapovat ve dne v noci. Přepychové resorty lemují město, které se pyšní bohatým kulturním a společenským životem. Přes den nákupy a odpočinek, večer party v nočních klubech. Tady se nudit určitě nebudete a navíc je tady pořád krásné počasí. Můžete zde potkat třeba Demi Lovato, Brada Pitta nebo Robbieho Williamse.

Havaj

Označení “to je ale havaj” používáme jako symbol pro pohodlí, krásu, luxus a klid. Na Havaji můžete v klidu odpočívat, ale na své si zde přijdou i surfaři nebo potápěči. Havaj zkrátka nebudete chtít nikdy opustit. Korálové a sopečné ostrovy jsou pravým rájem na zemi. Atmosféra vás nabije na celé měsíce a vy se budete chtít vracet už jenom sem. Stejně jako Oprah Winfrey, Drew Barrymore, Britney Spears, Jennifer Garner nebo Eva Langoria či Justin Bieber.

View this post on Instagram

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

Maledivy

Na Maledivách nemusíte bydlet v hlavních a nejdražších resortech. Menší ostrovy jsou klidnější a stejně nádherné. Maledivy voní kořením, koktejly a kokosem. Sluníčko zda pálí pořád, po celý rok zde je zhruba okolí 30 °C . Do klidu místních pláží se zamilujete a barva moře vás bude fascinovat neustále. Maledivy by vám doporučili třeba manželé Beckhamnovi, ale i Leoš Mareš či Agáta Prachařová.

Zanzibar

Nádherný Zanzibar v Indickém oceánu očaruje svěží zelení v kontrastu s bílými plážemi a nádherně modrým mořem. Ideální místo pro odpočinek, ale i sport. Od všedních dnů si v novodobém ráji skvěle odpočinete. Zanzibar je navíc velmi romantickým místem, takže je ideálním na svatební cestu. Luxusní resort si oblíbil třeba Kazma nebo Emanuel Ridi. Celebritami se to tady jen hemží, ale když je nepotkáte, můžete se těšit na usměvavé místní, kteří vás nakazí svou dobrou náladou.

Zábava - další články

Doporučujeme