Jsou Písařovicová a Brzobohatý novým párem českého showbyznysu?

4. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Daniela Písařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý. (Foto: Profimedia)

To, že se cesty Taťány Gregor Brzobohaté (34) a hudebníka Ondřeje Gregora Brzobohatého (39) rozešly, už všichni víme. Teď ale česká média obletěla zpráva, že Ondřej má už za svoji exmanželku náhradu. Informoval o tom pořad CNN Prima Showtime.

Podle pořadu Showtime by měl Brzobohatý nově randit s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43). Ten sice na otázky redakce odpovídal neurčitě, ale nijak se je nepokoušel vyvrátit. Já na to nebudu odpovídat, nebudu na nic odpovídat a říkám nebudu přikládat jakýmkoli polínkem do ohně,” uvedl Brzobohatý.

View this post on Instagram

A post shared by Ondřej G. Brzobohatý (@brzobohatyondrejofficial)

Nechtěla se k tomu vyjádřit ani moderátorka. Já se o tom vůbec nechci bavit. Znovu to opakuji a dělala jsem to tak i v předchozích případech, že jsem si tak celkem chránila soukromí. Tak já bych vám to zcela nechala bez odpovědi.”  Dodala ale, že čas na lásku teď rozhodně má a v osobním životě je šťastná.

View this post on Instagram

A post shared by Daniela Písařovicová (@danielapisarovicova)

Musíme se tedy nechat překvapit a počkat, zda se společně objeví někde ve společnosti. “Život je výjimečný v tom, že nějakým způsobem plyne a jde dál a je určitě nutné se dívat dopředu. Takže jestli se mě ptáte na to, jak se cítím, tak já mám teď hlavně radost z práce, za tu jsem moc rád. To je asi všechno, víc k tomu určitě říkat nebudu. Navíc jsem tak trochu poučen tím, že už se nechci o svém soukromém životě moc rozmlouvat,” dodal hudebník pro Showtime.

Celebrity - další články

Doporučujeme