Další nepovedená novinka televize Prima? Lež na pláži s plejádou dětí slavných rodičů nezaujala

2. dubna 2024·Zábava·Redakce

Lež na pláži (Zdroj: archiv televize Prima)

Televize Prima chrlí od nového roku jeden seriál za druhým. Po Vytoč mého agenta, Sedm kroků k moci, Zalez do spacáku přichází další novinka. Ta se jmenuje Lež na pláži a sází na neokoukané mladé tváře, které mají ale velmi známé příjmení. Jak se seriálu dařilo u diváků?

Na Velikonoční pondělí představila televize Prima další seriálovou novinku. Ta nese název Lež na pláži a společně s hrdiny Hynkem, Gabrielem a Štěpánem se dostaneme do Chorvatska. Hlavní hrdinové musí uprchnout za hranice, dostanou se do jednoho z hotelů, kde se právě očekává příjezd tří českých barmanů. Druhý den chtějí kluci pokračovat dál, ale v hotelu se objeví tři zajímavé české holky – Jarmila, Adéla a Hanka.

Nový komediální seriál s detektivní zápletkou sází na neokoukané tváře. V hlavních dámských rolích se totiž objeví děti slavných rodičů – Sofie Höppnerová, jejíchž maminkou je Ivana Jirešová a Josefína a Rozálie Prachařovy, které za rodiče mají Lindu Rybovou a Davida Prachaře. To se divákům moc nelíbí a výkony mladých hereček kritizují.  Rodinný byznys, rodiče umetávají cestu svým dětem. Herecké výkony hrůza,” píší na facebooku. Na instagramu ale někteří čerstvý herecký vítr opěvují. Holky Lindy Rybové jsou celá ona. I ten hlas a nadání zdědily po mamince,” píší.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Televize Prima (@primaftv)

Už teď je ale jasné, že první díl diváky nenadchnul tolik jako třeba Slunečná, ZOO. Televizi Primu si zapnulo jen 443 tisíc lidí starších 15 let. Diváci dali přednost Specialistům na Nově s jedním milionem a 238 tisíc diváků nebo charitativně pojaté reality show Peče celá země pomáhá dětem na České televizi, kterou zhlédnulo 746 tisíc lidí. Na platformě ČSFD má Lež na pláži jen 20%. Novinka z pera režiséra Vojty Moravce a jeho ženy, herečky Sandry Novákové tak zatím moc příznivců nemá. Uvidíme, co přinese další díl.

Zábava - další články

Doporučujeme