Dara Rolins (45) na sítích slaví výročí s Rytmusem (41). Nech nás už žít, prosí on

8. října 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram

8. říjen byl pro zpěvačku Daru Rolins a rapera Patrika Vrbovského alias Rytmuse až do loňského roku velmi důležitým datem. Pár, který spolu strávil 7 let, totiž v ten den slavil své výročí a Rytmus podle něj dokonce pojmenoval romantickou píseň pro Daru. Jak se zdá, zpěvačka na minulost stále nemůže zapomenout, a tak se rozhodla ten den oslavit po svém. Raperovi se to ale moc nezamlouvá. "Přeji ti novou lásku a pokoj," vzkazuje.

Ačkoli je to již tři čtvrtě roku, co se zpěvačka a raper po letech rozešli, Dara Rolins se od velké lásky stále nemůže odpoutat. 8. říjen byl, JE a bude. A ať už jsou dnes karty rozdané jakkoliv, vím, že tomu datu a písničce budu vždy věnovat zvýšenou pozornost. Na ten pocit, když jsem si ji poprvé pustila, nechci zapomenout. I díky těmto emocím vím, co znamená milovat. To, že kromě mých fotek vymazal Patrik ze svého youtubového kanálu i tuto písničku, je vlastně dalším důkazem, jak moc jsou lidé odlišní již v těch základních životních principech,” napsala na svém Instagramu.

Raperovo rozhodnutí vymazat z Instagramu všechny fotky s Darou a odstranit z Youtube i píseň, kterou pro ni složil, se jí zjevně dotklo. Ona sama by něco takového prý nikdy neudělala. “Kdybych popřela minulost, svoje emoce, lásky, popřu sebe a každé slovo, které jsem kdy vypustila z pusy. A bála bych se, že i všechna vyznání a sliby, které vypustím a dám komukoliv jinému, ztratí tím pádem na váze. Nehledejte v mých úvahách lítost ani patetickou nostalgii, usmívala jsem se tehdy, usmívám se i teď, protože 8. říjen nejde vymazat ZE MĚ,” pokračovala zpěvačka ve svém příspěvku.

“Nepíšu to proto, aby se tu teď v komentářích komukoliv nakládalo. Patrika mám s odhlédnutím ode všeho stále ráda. Byla jsem to já, kdo s ním žil, takže jsem tím pádem JEDINÁ, kdo si může eventuálně stěžovat. Nepotřebuji ani politovat, ani utvrzovat v tom, že jsem se k sobě stejně nehodili. Hodili. A ve své době – protože KAŽDÝ vztah má ‘svou dobu’ – to všechno mělo svoje kouzlo. A důkazem toho je i písnička 8.OKTÓBER,” zakončila svou úvahu.

View this post on Instagram

8.oktober bol, JE a vzdy aj bude:) A nech su dnes karty rozdane akokolvek, viem, ze tomu datumu a pesnicke venujem vzdy zvysenu pozornost? Na ten pocit, ked som si ju prvy krat pustila nechcem zabudnut. Aj vdaka tymto emociam viem, co znamena milovat. To, ze okrem mojich fotiek vymazal Patrik zo svojho youtuboveho kanalu aj tuto pesnicku, je vlastne dalsim dokazom jak velmi su ludia odlisni uz v tych zakladnych, zivotnych principoch. Ak by som poprela minulost, svoje emocie, lasky, popriem seba a kazde slovo, ktore som kedy vypustila z pusy. A bala by som sa, ze aj vsetky dalsie vyznania a sluby, ktore vypustim a dam komukolvek inemu, stratia tym padom na vahe. Nehladajte v mojich uvahach lutost ani pateticku nostalgiu, usmievala som sa vtedy, usmievam sa aj teraz:), pretoze 8.oktober nejde vymazat ZO MNA? Nepisem to preto, aby sa tu teraz v komentoch komukolvek nakladalo. Patrika mam odhliadnuc od vsetkeho stale rada. Bola som to ja, kto s nim zil, takze som tym padom JEDINA kto si moze eventuelne stazovat?☝?Nepotrebujem ani polutovat, ani utvrdzovat v tom, ze sme sa k sebe aj tak nehodili. Hodili. A v svojej dobe- lebo KAZDY vztah ma “svoju dobu”- to vsetko malo svoje kuzlo. A dokazom toho je aj pesnicka 8.OKTOBER ❤️#stillLoveit #itsApartOfMyHistory #pieceOfMyLife #onesUponAtime …?

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on

Patrik Vrbovský by však celou záležitost nemohl vnímat více odlišně. “Daro, k čemu je ti to dobré?” ptá se na internetu a nechápe chování své expartnerky. “Moc tě prosím, nech nás už žít s Jasminou naši lásku. Od ledna jsme rozejití a je už říjen. To je 9 měsíců!!! Dopřej nám štěstí, jako ho i my přejeme tobě a nevracej se do minulosti,” prosí raper Rolins.

“Co od nás chceš? To si máme pouštět každý rok 8.október a prohlížet si naše společné fotky? Nevěřím, že bys tohle dělala, kdybys měla nového frajera, že byste oslavovali výročí svých ex. Je to choré. Na co ta fotka s malou Lolou? Jaký je cíl? Proč to hraní na city osamělým mámám? Vždyť si žijme naše krásné životy a neřešme něco, co už není. Přeji ti novou lásku a pokoj,” vzkazuje Daře Rytmus.

View this post on Instagram

Dara na čo je toto dobré? Moc ťa prosím nechaj nás už žiť s Jasminou našu lásku. Od januára sme rozídení a je už október. To je 9mesiacov!!!Dopraj nám šťastie ako ho prajeme aj my tebe a nevracaj sa do minulosti. Čo od nás chceš? Čo si máme púšťať každý rok 8.október a pozerať si naše spoločné fotky? Neverím, že by si toto robila kebyže máš nového frajera, alebo by ste oslavovali výročie svojich ex. Je to choré. Načo tá fotka s malou Lolou? Aký je ciel? Prečo to hranie na city osamelým mamám? Veď si žime naše krásne životy a neriešme niečo čo už neni. Prajem ti novu lásku a pokoj. ??????

A post shared by @ rytmusking on

Zábava - další články

Doporučujeme