Dej mi pěst! Roztomilý chlapeček bavil cestující v letadle

3. srpna 2017·Zábava·Karolína Stránská

dítě, letadlo

Odbavení a nástup do letadla můžou být pěkná otrava. Jeden dvouletý chlapeček v Kansasu však i tak vykouzlil posádce úsměv na tváři.

Ve videu, které sdílela jeho maminka, se malý Guy kolébá uličkou a táhne za sebou dečku. Tím však video, jež obletělo svět, nekončí. U každého cestujícího se stihne zastavit a namířenou pěstičkou čeká na ťuknutí – pozdrav typický pro mládež.

Roztomilý klučík zpříjemnil svou bezprostředností desítce cestujícím, jenž po počátečních rozpacích rádi přistoupili na jeho roztomilou hru. „Můj syn na důležité misi získat si srdce pasažérů a stát se novým ambasadorem aerolinky,“ okomentovala své video Alya Jakubowicz, Guyova maminka.

Pro server ABC News Alya také uvedla, že dvouletý Guy je rozený politik bez ostychu, který nechce nikoho vynechat. O takzvaném fist-bumpu, obdobě plácnutí si, se dozvěděl poprvé na letu do Dallasu, když mu bylo pouhých osmnáct měsíců, a od té chvíle je jím posedlý.

My son on the campaign trail, attempting to win the hearts of airline passengers in the hopes of becoming the next Southwest ambassador. He is making flying the friendly skies even friendlier with one fist bump at a time! ??#fistbump #southwest #airport #airplane #raleighbound #southwestair @southwestair

A post shared by Alya J (@mamaj1822) on

Zábava - další články

Doporučujeme