Dojemné FOTO obletělo svět: Neznámý dědeček se zachoval moc krásně

11. listopadu 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Twitter

Na první pohled na fotce není nic zvláštního. Mladá žena vyplňuje papíry, zatímco jí postarší muž hlídá malé miminko. Ve skutečnosti však jde o nebývalý akt dobré vůle. Dědeček totiž mladou maminku viděl poprvé v životě. Když viděl, že žena potřebuje pomoci, bez zaváhání nabídl své služby a o děťátko se postaral jako o vlastní.

Fotografii pořídila žena jménem Natasha Wilson z Florence ve státě Alabama. “Seděla jsem v čekárně u doktora, když přišla žena s spícím miminkem na rameni,” popsala pro televizní pořad Good Morning America. Maminka potřebovala vyplnit nějaké dokumenty, nechtěla ale probudit své dítě.

“V tu chvíli přišel džentlmen z opačného konce místnosti a zeptal se: ‘Mladá paní, přála byste si, abych vám to dítě pochoval, zatímco si to vyplníte?’ Mamince se viditelně ulevilo, usmála se a odpověděla, že by to bylo úžasné,” popsala Wilson.

Muž potom převzal dítě, posadil se s ním, pohupoval ho a něžně k němu šeptal, dokud maminka nebyla hotová. “Něco takového jsem nikdy nezažila. Mám sedm vlastních dětí a lidé zkrátka normálně nenabízejí pomoc cizím lidem,” uvedla autorka snímku.

Zdroj: Twitter

Zábava - další články

Doporučujeme