Dvě dívky napodobují Homera Simpsona: Zvládnou toho spořádat stejně jako on

4. září 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / Quick Turtle

Pokud jste si někdy při sledování seriálu o žluté rodince přáli mít život Homera Simpsona, vězte, že nejste sami. Sympatický tlouštík je pověstný zejména svou láskou k jídlu, za kterou se rozhodně nestydí. Právě tahle jeho vlastnost inspirovala dvě mladé dívky, které se rozhodly na chvíli vydat po Homerových stopách.

Apetit Homera Simpsona je proslulý prakticky na celém světě. V jedné epizodě slavného seriálu byl dokonce vystaven jako kuriozita a lidé se chodili dívat na to, kolik toho zvládne spořádat. Dvě mladé dívky se rozhodly dokázat, že toho dokážou sníst zrovna tolik.

Katrin von Niederhäusern a její kamarádka Janine se vydaly po stopách tlouštíka Homera a prošly si jeho gurmánskou tour po 54 restauracích New Orleans. Každý snímek, který žlutá taťka na svém výletě pořídil, navíc napodobily. A výsledek opravdu stojí za to!

Pokud jste někdy nabyli dojmu, že Homerův bezedný žaludek a vášeň pro jídlo, která zastře vše ostatní, jsou jen dílem scénáristů, tyto dvě dívky vám dokážou, že takoví lidé skutečně existují. Přesvědčte se sami a mrkněte na jejich fotografie.

Zábava - další články

Doporučujeme