Filmový Borat zaplatil pokutu za Čechy v “boratkách”. Skončili u piva!

17. ledna 2018·Zábava·Redakce

Zdroj: Facebook

„Našel jsem je. Díky mým českým kamarádům, že jsme s nimi mohl jít na pivo,“ napsal Sacha Baron Cohen na Facebooku. Popsal tak fotografii, na které se celá česká parta sešla se Sachou před kazašskou ambasádou v Londýně. Nechyběly ani očekávané „Boratky“.

V listopadu roku 2017 proběhla médii úsměvná zpráva o Češích recesistech, kteří se vydali na výlet do Kazahstánu pouze v extravagantních pánských plavkách, jaké jsme mohli vidět na filmovém Boratovi v podání herce Sachy Barona Cohena. České partičce byla tenkrát udělena pokuta za veřejné pohoršování.

Díky síle sociálních sítí netrvalo dlouho a o této události se dozvěděl samotný Sacha Baron Cohen, který onoho legendárního Borata ztvárnil. Okamžitě nabídl, že pokutu, kterou Čechům nadělili, uhradí.

Tak se nakonec i stalo a skupinka Čechů nabídla Cohenovi osobní setkání. Nejprve padl návrh se sejít v americkém Los Angeles, ale nakonec se všichni sešli v Londýně. „Sešli jsme se v restauraci na Trafalgar Square a bylo to ve velmi přátelském duchu. Bavili jsme se chvíli o nás, chvíli o něm a chvíli o samotné akci a jeho filmech. Předali jsme mu nějaké dárky a on nám. Nejvíce ho pobavilo, když mu Zdenda Němeček předal jeho firemní tričko se vzkazem, že by bylo super, kdyby ho měl někdo na sobě v jeho dalším filmu. A klidně ať v tom triku někdo umře, to je jedno,“ řekl pro iDNES.cz Tomáš Sekanina.

I found ‘em. Thanks to my Czech mates for letting me have a beer with them.

Zveřejnil(a) Sacha Baron Cohen dne 15. leden 2018

Tím ale úsměvná sága neskončila. Jak totiž ukázal další snímek ze sociální sítě, partička mužů se rozhodla peníze určené na pokutu věnovat charitě a část vrátit do Kazachstánu. Přes organizaci Člověk v tísni zakoupili kozu a tu mají v plánu vyslat do Astany. Část peněz od herce pak bude darována klinice dětské chirurgie do nemocnice v Motole.

Zábava - další články

Doporučujeme