FOTO: Muž si šel do ložnice pro svetr: Neuvěříte, koho tam objevil!

29. května 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Bored Panda

Když muž jménem Paris Zarcilla vstoupil do své ložnice, aby si vzal svetr, vůbec netušil, co ho čeká. V místnosti našel kočku, kterou nevlastnil ani neznal, a co víc, tato kočka zřejmě právě porodila čtyři krásná koťátka. Zarcilla díky vetřelcům prý zažil nejlepší den svého života.

“Právě jsem našel kočku, která není moje, jak porodila pod mou postelí koťátka. Jsem teď otec?” napsal zaražený Londýňan na svůj účet na Twitteru. Kočičí máma si však zřejmě nemohla najít lepší místo, kde přivést své děti na svět, protože muž okamžitě pojal rodinu za svou.

“Rodičovské instinkty nastupují. Jsem zaplavený pocity. Nevím, jak se s tím vypořádat,” napsal po chvilce a následovalo ještě množství podobných příspěvků. “Ruším všechny své plány. Plazím se pod postel, abych strávil zbytek dne se svými čtyřmi novými dětmi,” doplnil například.

A svou novou úlohu začal brát Zarcilla skutečně vážně. “Žiju pro tahle miminka. Veškeré pracovní povinnosti, které mám, jsou dočasně pozastaveny. Omlouvám se, teď jsem otec,” zveřejnil. Uvedl také, že se do koček zamilovává a s nadsázkou napsal, že se na něj usmála kočičí božstva. Zarcilla trpěl úzkostmi a depresemi a pomyslná monstra zpod jeho postele prý byla přeměněna na roztomilá koťátka. Napsal také, že jde pravděpodobně o nejlepší den jeho života.

 

 

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme