Exmanželé pořizují rodinné snímky i po rozvodu. Důvod dojímá internet

26. května 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Bored Panda

Tahle na první pohled normální rodina vzbudila na internetu menší pozdvižení. Lidé, kteří ji znají, se totiž dost divili tomu, že manželé - ač už jsou rozvedení a nežijí spolu - stále každý rok pořizují rodinné fotky. Expartneři se rozhodli svůj důvod lidem vysvětlit.

Každý, kdo zná Victorii Baldwin a jejího exmanžela Adama Dysona byl pořádně překvapený, když jejich každoroční zvyk pořídit si rodinnou fotografii přetrval i poté, co se rozešli. Jak ale expartneři otevřeně přiznávají, důvod, proč to dělají, je pro ně velmi důležitý. Někdejší manželé spolu totiž mají malého syna jménem Bruce a ačkoli už spolu nežijí, učinili při rozvodu vzájemnou dohodu.

„Adam a já nejsme perfektní rodičovský tým, ale když jsme se rozvedli, dohodli jsme se dávat našeho syna vždy na první místo a přijímat rozmanitost, kterou mu každý z nás přinese do života. Takže ano, pořád si necháváme dělat rodinné fotky, a já pořád platím nemalé peníze, abych si ty fotky vytiskla a zarámovala a abych je mohla vyvěsit do synova pokoje,” napsala Victoria na facebookovou stránku Love What Matters.

Není to zrovna obvyklé, že by se spolu exmanželé po rozvodu fotili jako rodina, i když je často pojí společné děti. Zřejmě i proto se příběh začal rychle šířit a brzy získal 15 tisíc lajků a 1500 sdílení z celého světa. Mnohým lidem připadal přístup těchto exmanželů inspirativní.

“Náš syn možná nebude vyrůstat s rodiči, kteří žijí ve stejném domě… Ale během svého vyrůstání kolem sebe uvidí respekt, slušnost, empatii, soucit, vytrvalost, flexibilitu a schopnost obětovat u obou svých rodičů a bude vědět, že je možné ztratit romantickou lásku, ale nikdy se nerozdělit,” napsala Victoria k rodinným fotkám.

 

Zábava - další články

Doporučujeme