GALERIE: Matce nadávali kvůli striím! Žena zareagovala dokonale

25. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Bored Panda / Facebook Doreen Ching

Doreen Ching z Malajsie sice oslavila teprve 23. narozeniny, ale už je hrdou matkou dvouletých čtyřčat. Nedávno se na internetu svěřila, že těhotenství s tolika dětmi nenávratně poznamenalo její tělo a sdílela fotku svých strií. Vedle komentářů, které oceňovaly její otevřenost, se však našla i ostrá kritika. Mladá maminka se však nenechala otrávit!

Doreen Chang měla svá čtyřčata v pouhých jednadvaceti letech. Těhotenství s tolika dětmi však zanechalo její břicho plné strií, se kterými se musela vyrovnat.

“Když mi bylo 21, musela jsem přemýšlet, jak přijmout, že moje břicho bude takhle vypadat po zbytek mého života. První věc, kterou jsem udělala po opuštění porodního sálu, bylo to, že jsem se podívala na své břicho a propukla jsem v pláč. Měla jsem velmi vážně popraskanou pokožku, tkáň byla poškozená,” napsala žena na sociální síti.

壬辰纹以上很多人都误会 但我要澄清一点 那是我的肋骨 生完孩子肚皮松弛 所以很容易看到肋骨 角度问题

Zveřejnil(a) Doreen Ching dne 15. březen 2018

Mladá matka se rozhodla sdílet fotografii svého mateřstvím poznamenaného těla, aby dodala odvahu dalším matkám a ukázala jim, že je to zkrátka normální. “Píše mi spousta maminek, které se mě ptají, jak vymazat jizvy, protože je zkrátka mít budete… A to je ta cena, dokonce i když máte peníze. Neexistuje způsob, jak se jich zbavit. Jsou tam každý den, každý den, každý den,” napsala Doreen.

Vedle komentářů, které chválily její odvahu a souhlasily s ní, se ale objevila i vlna nevybíravé kritiky. Někteří lidé neváhali Doreen nazvat ošklivou či dokonce nechutnou. Kdo by však čekal, že se mladá žena pod náporem kritiky zlomila, ten by nemohl být víc vedle.

Doreen mnohem víc než urážky vůči její osobě rozčílilo to, že je někdo schopný nevážit si matek. “Někteří muži tvrdí, že je to všechno vina ženy, protože chtěla příliš mnoho dětí. Máte vůbec nějaký respekt k ženám tohoto světa? K vaší matce? Vaší ženě? A ženě, která si může dovolit mít děti?” napsala na svou stránku. Až se o ni ve stáří budou její čtyřčata s rodinami starat, těžko si bude se striemi dělat starosti.

 

Zábava - další články

Doporučujeme