Žena žije jako dítě. Hraje si s panenkami a snoubencovi říká „taťko“

4. června 2020·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Některé vztahy jsou netradiční. Z knižní trilogie 50 odstínů si můžeme odnést, že hlavní hrdinka má ráda BDSM, čili že je jeden partner nadřazen druhému. Existuje však lehčí odnož těchto sexuálních praktik zvaná DDLG.

DDLG (Daddy dom, Little Girl), což ve volném překladu znamená “Dominantní otec, malá holčička”, je speciální odnož BDSM, v níž je jeden partner “malinký” a spoléhá na druhého, dominantního. Vystupuje jako dítě, i když si uvědomuje, že je dospělým člověkem. Druhý partner je naopak dominantní a zastává úlohu rodiče, který se o “dítě” stará, hraje se s ním a potrestá ho, pokud poruší pravidla.

Přesně takový vztah mezi sebou má americký pár Maxine (20) a Johnny (32). Max prý objevila subkulturu DDLG když jí bylo 18 let. Po vyslechnutí velké části lidí z dané komunity si uvědomila, že je to přesně to, co hledá. “Rozhodla jsem se to zkusit a miluji to. Jsem to zkrátka já,” uvedla Maxine pro pořad Extreme Love.

Svému partnerovi o svých touhách pověděla hned na začátku vztahu. Nakonec mu to nevadilo a nyní plánují i svatbu. “Když jsme spolu začali chodit, ukázala mi svou dětskou lahvičku a řekla mi, abych ji nazýval princeznou,” uvedl Johnny.

Maxine však jasně říká, že svůj vztah netahá s přítelem na veřejnost. Navíc si je plně vědoma své odpovědnosti v dospělém životě. “Jsem dospělá a vím to. Pracuji a platím si účty. Během dne moje dětskost přichází a odchází, ale když jsem s Johnnym jsem dítětem vždy,” shrnula Maxine svůj vztah s Johnnym.

Zábava - další články

Doporučujeme