GALERIE: Nevěsta po smrti snoubence svatbu nezrušila, přesunula ji na hřbitov

13. října 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / Loving Life Photography

To je skutečně dojemné. Mnozí internetoví uživatelé již upustili slzu nad touto svatební galerií. Od těch ostatních se totiž velmi liší. Místo šťastného páru tu najdeme jen chvílemi smutnou, chvílemi veselou nevěstu. Američanka Jessica Padgett totiž přišla o svého snoubence krátce před svatbou. Nakonec se rozhodla veselku přece jen uspořádat - chtěla tím vyjádřit svou lásku.

Jessica Padgett a Kendall James Murphy plánovali svatbu dlouho dopředu. Pak se však stalo něco, co věci navždy a nezvratně změnilo. Murphy, který se živil jako hasič, vyjel v listopadu 2017 k jednomu naléhavému případu autonehody. Běžel si do auta pro svou uniformu, když v tom ho autem srazil jiný kolega, Colby Blake. Následné testy ukázaly, že byl opilý. Nezvládl své vozidlo a narazil ještě do tří dalších aut.

Zveřejnil(a) Loving Life Photography dne Pátek 5. říjen 2018

Svatba mezi milujícím párem se tak nikdy neuskutečnila. To však Jessica nedokázala akceptovat. Cítila, že byl Kendall James její životní láskou a chtěla tu lásku zpečetit nějakým velkým gestem. Rozhodla se tedy, že si ho vezme alespoň symbolicky. Svatbu uspořádala stejně, místo kostela se však hosté a příbuzní přesně v původně plánované datum sjeli na hřbitov.

Dojemný osud mladé ženy pohnul s mnoha lidmi, kteří od té doby galerii na internetu viděli. Někteří ženu chválí za velkou odvahu, s jakou do něčeho podobného šla. Objevují se však i kritické hlasy, které ženě zazlívají, že pozornost strhává hlavně na sebe. Prohlédněte si ji také a udělejte si svůj názor sami:

Zábava - další články

Doporučujeme