GALERIE: Syn nechtěl, aby mu jeho otec ráno mával, ten přišel s geniální reakcí

31. srpna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Bored Panda

Když středoškolák jménem Rain Price nastoupil do druhého ročníku, požádal svou matku, aby zabránila jeho otci ráno mu mávat při odjíždění školním autobusem. Jeho otec Dale však rozhovor zaslechl a rozhodl se zareagovat po svém. Se svým máváním však rozhodně nepřestal. 

Každý puberťák začne vztah s rodiči trochu přehodnocovat a co bylo běžné v dětství najednou vnímá jako ponižující a trapné. A stejně tak tomu bylo i v případě chlapce jménem Rain a jeho táty, který mu každé ráno při odjezdu školním autobusem láskyplně mával. Když po nástupu do druhého ročníku střední školy apeloval na svou matku, aby už otce nenechala ho takto ztrapňovat před kamarády, netušil, že si na sebe upletl pořádný bič.

Dale Price se totiž svého rozloučení nevzdal. Naopak si po celý rok každý den oblékl nějaký šílený kostým a synovi hrdě zamával v absurdním oblečku. Chlapec se s počínáním svého táty nakonec smířil a z množství fotek jsou dnes veselé vzpomínky.

“Když to udělal poprvé, byl jsem v šoku. Nechcete vidět svého tátu navlečeného ve svatebních šatech, jak vám mává do autobusu,” zavzpomínal Rain pro server Metro. “Doufám, že to s ním bude žít do konce jeho dní,” dodal šibalský táta Dale.

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme