GALERIE: Z drobečka je obr! Rodina zachytila bleskový růst psa na sérii fotografií

2. května 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Danielle Schweiger

Každý, kdo si někdy v životě pořídil štěně, ví moc dobře, jak strašně rychle tito tvorečci rostou. Když se Danielle Schweiger s manželem rozhodli pro pejska plemene akita inu, věděli, že z malého štěněte brzy vyroste mohutný pes. Rozhodli se proto jeho bleskovou přeměnu zachytit na roztomilé sérii fotografií.

Když si Danielle Schweiger s manželem přivezli domů malého pejska s příznačným jménem Bear (česky medvěd, pozn. red.), moc dobře věděli, že z chlupatého drobečka bude brzy tvor o velikosti malého koně. Plemeno akita inu je v dospělosti velmi mohutné a ani Bear se nestal výjimkou.

Rozhodli se proto ty vzácné okamžiky, kdy jim doslova rostl před očima, zachytit na časosběrných fotografiích. Začali, když bylo Bearovi 10 týdnů a vždycky po jednom měsíci ho vyfotili ve stejné poloze. Už po šesti měsících však své malé štěňátko z první fotografie skoro nepoznali. Pes narostl do obrovských rozměrů a vzít ho do náruče se stalo téměř nemožným.

Chlupáč přitom stále ještě roste, i když už ne na dlouho. Podle Danielle si na svou novou velikost stále ještě pořádně nezvykl. Neustále prý lidi sráží k zemi a dere se jim na klín, nebo se cpe někam, kam se nevejde. Pro manžele Schweigerovi ale navždy zůstane jejich chlupatým miminkem, a je jedno, jak bude velký.

Zábava - další články

Doporučujeme