Herečka Lisa Kudrow prozradila, proč se nikdy nedívala na Přátele

23. června 2020·Zábava·Karolína Stránská

Zdroj: ČSFD

Seriál Přátelé je bezpochyby považován za jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších sitcomů všech dob. Je tedy s podivem, že jedna z jeho velkých hvězd ho nikdy neviděla. Lisa Kudrow (56) v nedávném rozhovoru se svou kolegyní Jennifer Aniston prozradila, proč nikdy seriál neviděla.

Seriál měl 10 řad a 234 epizod a zatímco Aniston přiznala, že se v poslední době na seriál dívala, Kudrow uvedla, že se na seriál nedívala.

“Já se na něj nedívám. Stále totiž doufám, že se jednou všichni sejdeme a budeme se na epizody dívat společně,” uvedla Kudrow s přáním, že by se ráda na seriál dívala se svými kolegy. Přátelé se vrátily do titulků všech médií v listopadu, kdy bylo odhaleno, že hlavní hvězdy seriálu, Kudrow, Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc a David Schwimmer spolu natočí speciální díl pro HBO Max. O speciální epizodě se toho zatím moc neví, Kudrow ale už teď tvrdí, že to bude skvělé a nemůže se dočkat.

Minulý týden uvedla spoluautorka seriálu Marta Kaufman, že se speciální díl začne točit v srpnu. V rámci rozhovoru si Aniston zavzpomínala na první čtení scénáře. “Bylas oblečená jako Phoebe. Bílé, lněné, hippie tričko a k tomu různé mušle a náhrdelníky,” uvedla Aniston v rozhovoru. “Vlasy jsi měla svázané do culíků a Courtney Cox měla růžové tričko s bílým okrajem,” dodala Aniston.

Zdroj: ČSFD, IMDB, Cole Sprouse

Zábava - další články

Doporučujeme