Holčička byla po prvním dni ve škole k nepoznání. Fotky před a po baví internet

2. září 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Barrhead News; Facebook

Nový školní rok se kvapem blíží a na některých místech už dokonce i nastal. První školní den však může být pro řadu dětí pěkně náročný. Příkladem za všechny je holčička jménem Lucie, jejíž snímky před a po absolvování prvního dne výuky se staly hitem internetu.

Malá Lucie z Velké Británie už má svůj první školní den pro letošek za sebou. Zřejmě však nevyšel úplně tak, jak si dívenka představovala. Když se totiž vrátila po vyučování domů, vypadala, jako by se utkala s rozzuřeným medvědem.

Luciina maminka Jillian zaslala snímek místním novinám Barrhead News, které poprosily své čtenáře o snímky dětí u příležitosti nového školního roku. Fotky školačky pak redakce zveřejnila na svém Facebooku jako její nejoblíbenější.

Out of all the Back To School pictures we received here at Barrhead News HQ, this has got to be our favourite….

Zveřejnil(a) Barrhead News dne Středa 21. srpna 2019

Srovnání dvou snímků malé Lucie si rychle získaly řadu reakcí. Mnoho lidí se se školačkou ztotožnilo. “Takhle vypadám, když přijdu domů ze školy, jenže já jsem učitelka,” svěřila se například jedna komentující.

“Skvělá fotka! Takhle by to mělo být, alespoň víte, že se dobře bavila. Buď to, a nebo cestou domů spadla do křoví,” myslí si další. Nakonec se ukázalo, že obdobný zážitek jako Lucie si zřejmě odneslo dětí více. Pobavení rodiče totiž vytáhli z domácích archivů podobná srovnání a pod fotky holčičky je hrdě sdíleli.

Zábava - další články

Doporučujeme