Humor veřejnosti nikdy nezklame. Internet se baví vtipnými snímky prezidentských kandidátů či politiků

10. října 2022·Zábava·Redakce

Pavel Fischer, běluha severní. (Foto: twitter Honza Palička)

O tom, že na internetu nuda nehrozí, jsme se o víkendu opět přesvědčili na twitteru. Zde jeden z uživatelů nasdílel fotografii prezidentského kandidáta Pavla Fischera, kterého přirovnal k běluze severní. Během pár hodin se tak pod příspěvkem roztrhla smršť vtipných koláží, kde se fantazii meze rozhodně nekladly a lidé se předháněli, kdo přijde s nejvíce originálním nápadem.

Prezidentští kandidáti jako zvířata. Vykopávám,” napsal na twitter jeden z uživatelů a přidal na síť fotografii nezávislého senátora a kandidáta na Hrad Pavla Fischera, jehož obličej připodobnil k mořskému živočichovi běluze severní. Při výkopu zřejmě nepředpokládal, že rozpoutá velmi vtipné vlákno.

Mezi dalšími zajímavými kolážemi byl například prezidentský kandidát Karel Janeček, kterého někdo připodobnil ke ztřeštěnému králi Jelimánovi z animované pohádky Madagaskar. Generál Petr Pavel si hned vysloužil koláží více. Na jedné je jako lev a na druhé ho někdo připodobnil k vlkovi.

Další kandidát na Hrad a předseda Českomoravského odborového svazu Josef Středula si vysloužil srovnání s lenochodem a na expremiéra Andreje Babiše zbyla opice, konkrétně pavián.

Další vtipné fotografie najdete v galerii: 😅

Foto: twitter

 

Zábava - další články

Doporučujeme