Hvězdou televizního rozhovoru irského prezidenta se stalo sedmiměsíční štěně

7. května 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Během rozhovoru irského prezidenta Michaela Higginse se událo něco, co nikdo nečekal. Společnost mu dělal jeho čtyřnohý miláček Misneach. Záběry, jak se štěně na sebe snaží upoutat pozornost a prezident se ho snaží láskyplně odstrčit, se staly okamžitě hitem internetu. Informoval o tom server Newsweek.

Během rozhovoru pro irskou televizi RTÉ, kde prezident vzpomínal na zesnulého herce Toma Hickeyho, ho televize zabírala pouze od pasu nahoru. Bylo ale vidět, že Higgins neustále pohybuje pravou rukou do boku.

Následující den jeho kancelář na internetu zveřejnila celé video, kde vyšlo najevo, že prezidentovi u rozhovoru dělalo společnost sedmiměsíční štěně bernského salašnického psa. Misneach se dožadoval páníčkovy pozornosti a po celou dobu mu okusoval ruku.

Irové jsou z videa nadšení. Je jasně vidět, jak ten pes svého páníčka miluje,” napsal jeden uživatel na Instagramu. Krásný obrázek skvělého prezidenta a jeho společníka,” dodal další.

Higgins se během rozhovoru ale nenechal vyvést z míry a projev dokončil bez jediného zaváhání. Prezident je známý, že čtyřnohé chlupáče miluje. V minulosti vlastnil dokonce dva bernské salašnické psy. Bohužel loni v září fenka Síodu zemřela, proto Bródovi pořídil kamaráda Misneacha.

Zábava - další články

Doporučujeme