Jak se od první série změnily postavy ze Hry o trůny? Někteří vám vyrazí dech!

23. dubna 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: ČSFD / Hra o trůny

První série oblíbeného seriálu vznikala již v roce 2011. Od té doby uplynula spousta času a hlavně dětští herci se změnili k nepoznání. Na řadě charakterů se navíc podepsal drsný vývoj jejich osudu a kdybychom vedle sebe postavili jejich já z počátku fantasy série a to současné, skoro bychom je už ani nepoznali. Prohlédněte si naši velkou galerii a mrkněte, jak velký kus cesty mají někteří za sebou!

V noci z neděle na pondělí mohli diváci shlédnout již druhý ze šesti dílů poslední série Hry o trůny. Na seriál, který proslul hlavně nečekanými zvraty v ději a nepředvídatelností osudů svých hrdinů, se těšily miliony lidí po celém světě.

Fantasy příběh plný nahoty a násilných smrtí zcela přepsal některá pravidla oblíbených seriálů. Podle fanouškovských odhadů v něm přišlo o život již 150 tisíc lidí. Číslo je opravdu vysoké i s přihlédnutím k tomu, jak bohatá na charaktery sága o sedmi královstvích je. Kromě komparzu si v něm dosud zahrálo úctyhodných 553 herců.

O celosvětové popularitě svědčí jak sledovanost, tak řada ocenění, kterých se tvůrcům dostalo. Zatím nejsledovanější epizodu vidělo neuvěřitelných 16,5 milionu diváků (do čísla nejsou započítána pirátská stažení či shlédnutí na internetu z neoficiálních zdrojů), čímž se Hra o trůny zařadila mezi nejúspěšnější seriály všech dob. Od roku 2011 se navíc tvůrcům seriálu podařilo nasbírat úctyhodných 47 cen Emmy, tedy televizní obdoby filmových Oscarů.

Na to, jak šel čas s oblíbenými postavami, se podívejte v naší velké galerii.

Zábava - další články

Doporučujeme