Jaroslav Dušek zazáří v nové české nekorektní komedii Mstitel

24. dubna 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Herec Jaroslav Dušek ve filmu Mstitel. (Foto: se souhlasem Goodmind)

Mstitel je nekorektní filmová komedie, která si rozhodně s ničím nebere servítky. Režie filmu se ujala režisérka Lucia Klein Svoboda. Ve filmu se diváci mohou těšit na Jaroslava Duška, Pavlu Tomicovou, Petra Čtvrtníčka, Hanu Vágnerovou, Ivu Pazderkovou, Luďka Sobotu a další. Rádio Frekvence 1 je jeden z hlavních mediálních partnerů této bláznivé komedie.

Autorka komedie si ve filmu rozhodně nebere servítky ani s láskou, vírou, alkoholismem nebo celebritami. Film by měl být špičkovým hereckým koncertem nejlepších komediálních osobností české i zahraniční scény. Příprava a natáčení trvalo čtyři roky, ale podle autorů to rozhodně za to stálo.

Hlavním hrdinou snímku je Anton, který býval slavným divadelním hercem, dokud mu život do cesty nepřivedl proradné překážky. Když ho vyhodí z práce a manželka ho chce vyhodit z bytu. Propadne alkoholu, s tím na scénu přichází plejáda fantastických zážitků a nechtěných vtipů. V zoufalství pak Anton svému malému synovi Tomášovi nakecá, že chystá misi na Mars. Jak tohle všechno dopadne se budou moci přesvědčit diváci až na premiéře v kinech.

 

 

Autoři mají hotovo již 90 % filmu. Chybí jim ho jen profesionálně nabarvit a nazvučit. Rádio Frekvence 1 je jedním z mediálních partnerů filmu.

Zábava - další články

Doporučujeme