Jsou stále spolu? Monika (21) a Jakub (22) z Výměny manželek prozradili, jak to s nimi dopadlo

28. února 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto TV Nova

Ve středečním díle pořadu televize Nova Výměna manželek opět nebyla nouze o vypjaté okamžiky. Mladí rodiče Monika (21) a Jakub (22) ukázali, že jejich vztah rozhodně není harmonický a Monika byla ze situace už poměrně zoufalá. Jak to s nimi dopadlo po natáčení?

V posledním díle pořadu Výměna manželek se diváci seznámili se dvěma rodinami. Jednu z nich tvořili mladí rodiče Jakub (22) a Monika (21) a jejich syn Lukášek (10 měsíců) žijící v Libíni, druhou Lucie (26), Zdenek (22) a jejich dcera Terezka (2) z Hradce nad Svitavou.

Mladý tatínek Jakub se přitom v pořadu před národem neukázal úplně v tom nejlepším světle. Dozvěděli jsme se o něm, že je velmi žárlivý a své partnerce dokonce do telefonu nainstaloval sledovací zařízení, aby za všech okolností věděl, kde zrovna je. Dvojice se navíc často hádala a spory bývaly neobvykle vyhrocené.

Monika například přiznala, že jí Jakub při hádce klidně zatarasí dveře. A dochází dokonce i na fyzické násilí. “Jo, facku mi taky vlepí,” přiznala v pořadu svému náhradnímu manželovi Zdenkovi.

Jakub přitom nebyl zrovna dáreček ani co se práce v domácnosti týče. Úplně všechno byla zvyklá obstarávat Monika, Jakub se do práce nehrnul. Jeho šokovaná náhradní manželka Lucie si do kamery postěžovala, že Jakub nehne ani malíčkem a že je potřeba se o něj starat jako o malé dítě.

A právě to, že jeho chování není normální, se mu Lucie snažila dát při Výměně najevo. “Docela mě to naučilo si přítelkyně hodně vážit a pomáhat jí, aby na vše nebyla sama,” dušoval se Jakub v rozhovoru pro televizi Nova po natáčení.

Monika připustila, že před natáčením pořadu byla ve vztahu nešťastná a Výměnu brala jako poslední naději. “Šla jsem do Výměny s tím, že se s ním rozejdu, pokud se nic nezmění. Chvíli mu to trvalo, ale pak mi začal se vším pomáhat,” popsala televizi mladá maminka a svého partnera pochválila.

Slov chvály se od ní však naopak nedočkala rodina z Hradce nad Svitavou. “Mně bylo hrozně líto té malé, v čem ona žila, že měla v hračkách myší bobky”, svěřila se se svými pocity Monika. “Já bych jim vzkázala, aby si uvědomili, co mají doma, a že ta holka nemůže žít ve špíně,” prohlásila nakonec.

Zábava - další články

Doporučujeme