Jarda z Výměny manželek se opřel do Pavly: V koupelně jsem ji v podstatě neviděl!

8. února 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto TV Nova

Středeční díl pořadu Výměna manželek se opět postaral o malý rozruch. Maminka Pavla (29) totiž ve své domácnosti na čistotu příliš nedbá a svými zvyky překvapila i náhradního manžela Jardu. Ten se o zkušenosti s ní rozpovídal i po konci natáčení. 

V posledním díle Výměny manželek se opět sešly dvě hodně rozdílné rodiny. Jednou z nich byla Pavla (29), Jaroslav (31), jejich dvě děti Nikol (9) a Daniel (2) a fenka Fifi z Ostravy. Tu druhou tvořila Petra (37), druhý Jaroslav (49) a dcera Elinka (2,5) z obce Daskabát.

Zatímco Petra byla šokovaná z toho, jak to vypadá u Pavly a Jardy doma, její Jarda se mezitím u nich v baráčku nestačil divit tomu, jaké má Pavla hygienické návyky.

„Připadalo mi, že je ze sociálně slabší rodiny. Vypadala načančaná, ale ne zrovna dobře načančaná. Za těch deset dní jsem ji v podstatě neviděl v koupelně. Nevím, jestli to bylo tím, že byla celé dny v bazénu a stačilo jí to. Byla to slušně oblečená, ale pravděpodobně ne moc čistotná paní,“ popsal Jarda svou zkušenost televizi Nova, která za populárním pořadem stojí.

A slova kritiky si pro sebe nenechala ani Petra, která s Pavliným partnerem a dětmi žila v jejich domácnosti. “Po příjezdu do druhé rodiny jsem se cítila příšerně, nepohodlně. Nemohla jsem rozdýchat dětský pokojík a zanedbanost dětí,” svěřila se náhradní maminka serveru TN.cz po natáčení.

“Nejdřív jsem byla natěšená, že jim tam něco změním, druhý den jsem si ale řekla, že je to moc krátká doba a lidi se za deset dní nemůžou změnit. Věnovala jsem se hlavně dětem, pokud jsem s nimi byla venku, bylo to v pořádku, ale když jsem byla u nich doma, nebyla to žádná hitparáda,“ popsala Petra.

Zábava - další články

Doporučujeme