Kazma spustil odpočet do premiéry svého tajného filmu

9. srpna 2023·Zábava·Redakce

Už jen pár dní zbývá do premiéry nového filmu populárního českého showmana Kazmy. 17. listopadu se do kin dostane snímek ONEMANSHOW: The Movie. Ten na sebe upozornil už měsíc před premiérou, kdy strhal rekordy v předprodejích i v počtu nasazených projekcí v kinosálech po republice. 

Podle majitel distribuční společnosti Bontonfilm, Martina Palána jde o událost, kterou česká kinematografie dosud nezažila. „Žádný tuzemský film v historii nezaznamenal tak vysoká čísla v předprodejích vstupenek a v počtu nasazených sálů v kinech. Čísla jsou rekordní. Tajemství kolem celého projektu budí nevídanou pozornost,” řekl. 

Kazma, známý svými originálními videi, jež v minulosti dokázaly šokovat, spustil na Instagramu odpočet a do premiéry zbývá už jen pár dní. Nikdo zatím netuší o čem snímek bude, vše se fanoušci dozví 17. srpna. Obchodní centrum Westfield Chodov  v Praze chystá svou projekci už o dva dříve, tedy 15. srpna. Tuto možnost bude mít 2500 fanoušků a vybrané VIP osobnosti.

Organizátoři nešetřili prostředky, aby zajistili, že film zůstane v bezpečí a neunikne před svým oficiálním vydáním, ani po něm. V každém sále bude přítomna ochranka kina vybavená termovizí. Všechny projekce jsou opatřeny bezpečnostním klíčem, který film odemkne pouze po dobu promítání, a celý film je navíc opatřen nejmodernější trackovací technologií, zabezpečující nejvyšší ochranu filmového díla před pořizováním pirátských nahrávek.

Toto unikátní opatření zajišťuje, že film prakticky nebude možné ukrást. V případě, že by se o to kdokoliv pokusil, může počítat s trestním stíháním a pokutou v řádech několika desítek milionů korun. Kinaři očekávají rekordní tržby.

 

Zábava - další články

Doporučujeme