Kuriózní byznys! Mladá žena prodává mateřské mléko kulturistům

7. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto Youtube / Alpha News Live

Matky s malými dětmi mohou mít občas problém s penězi, protože nemohou naplno pracovat. Tahle žena z Kypru si ovšem našla kuriózní přivýdělek! Začala své mateřské mléko prodávat kulturistům. A vydělala si už nemalé peníze.

Rafaela Lamprou (24) z Kypru narazila se svým druhým potomkem na problém týkající se produkce mateřského mléka. Jako by se její tělo zbláznilo, začalo tvořit až dva litry tekutiny denně! Její maličký syn Anjelo ho nemohl vypít, ani kdyby chtěl. Mladá maminka mléko proto nejprve uskladňovala v mrazáku, brzy ale došlo místo.

Rafaela už nevěděla, co s mlékem dělat, ale bylo jí líto vzácnou tekutinu jen tak vylít do odpadu. Rozhodla se, že ho může poskytovat matkám, jejichž těla netvoří dostatek. Za tímto účelem založila facebookovou skupinu. Netrvalo ovšem dlouho a Rafaele se začali ozývat i muži.

Nejprve ji oslovili ti, kteří trpěli fetišem a pití mateřského mléka je vzrušovalo. “Neměla jsem tušení, co s tím dělali, ale řekli mi, že to konzumují. Nejdřív to bylo trochu divné, dávat své mateřské mléko chlápkovi s fetišem, ale dokud jde jen o tohle a nežádali mě o ukazování žádných částí mého těla, tak mi to nevadí. Jsem otevřená,” prozradila v rozhovoru v televizi Alpha News.

Krátce poté ji o produkt začali žádat i kulturisté. Lidské mléko má totiž víc kalorií než to kravské a dodá tělu více potřebných živin. Tekutina tak žádostivým mužům lépe pomáhá při budování svalové hmoty. Rafaelině manželovi Alexovi (33) prý kuriózní byznys nevadí. “Je spokojený, když jsem já spokojená,” říká mladá žena.

Ta už k dnešnímu dni prodala více než 500 litrů mléka a přišla si tak na téměř 130 000 korun. “Se svým prvním dítětem jsem vůbec nevěděla, že je něco takového možné,” svěřila se Rafaela, která má kromě malého synka ještě čtyřletou dceru. Žena si prý není jistá, jak dlouho bude v podnikání pokračovat, ale poměrně ji to baví.

Zábava - další články

Doporučujeme