Marika Šopovská a Miroslav Krobot řeší odložené případy. Jaké jsou první dojmy ze seriálu Oktopus?

29. srpna 2023·Zábava·Redakce

Oktopus (Zdroj: se souhlasem České televize)

Podzim je tradičně vždy ve znamení nových seriálů a televizní projektů. Jedním z nich je i novinka Oktopus, kde si hlavní role vyšetřovatelů odložených případů zahrají Miroslav Krobot a Marika Šopovská. Jaká je reakce diváků na první díl?

Nová kriminálka České televize Oktopus měla premiéru v pondělí večer. Hlavní role se ujal Miroslav Krobot, který hraje vyšetřovatele, který na světlo vytahuje nevyřešené kriminální případy. Pravou rukou mu je Marika Šopovská.

První díl u diváků zabodoval na plné čáře. Premiérový díl sledovalo podle Mediaguru 1 214 milionů diváků. Hned na druhém místě se usadil jiný detektivní seriál Kriminálka Anděl. První díl páté série sledovalo 1 049 milionů diváků. Diváci jsou z Oktopusu nadšení. Super. Líbilo se mi to. Moc dobrý. Těším se na další díly,“ psala většina z nich a ocenili i inspiraci severskými kriminálkami.

View this post on Instagram

A post shared by Česká televize (@ceskatelevize)

Někteří si všimli drobných chybek a někomu se nezdál Kryštof Hádek. „Ač je Hádek skvělý herec, do této role se moc nehodí,“ napsala jedna z divaček. Někomu zase oblíbený herec nesedí do role šéfa. Nadšení nejsou zatím ani kritici, kterým přijde, že se všechno vyřeší díky náhodě. Oceňují ale herecké výkony a vizuál.

 

Zábava - další články

Doporučujeme