Milovaly jsme je všichni! Jak se změnily hvězdy seriálu Čarodějky?

18. ledna 2024·Zábava·Redakce

Čarodějky (Zdroj: Profimedia)

Od úspěšného seriálu Čarodějky uplynulo skoro 25 let. Vysílal se mezi roky 1998 až 2006 a za tu dobu si našel své fanoušky po celém světě. Jak moc se od té doby změnily hvězdy této mysteriózní podívané?

Na konci 90. let se na obrazovkách objevil seriál Charmed, v češtině Čarodějky. Časopis People ho označil za koukatelný, ale ne okouzlující. Projekt v čele s Holly Marie Combs, Alyssou Milano, Shannen Doherty a později s Rose McGowan si ale našel své fanoušky na celém světě. A nejen v té době, i dnes je často reprízovaný.

Holly Marie Combs si zahrála prostřední Piper, která uměla zmrazit nebo rozehřát molekuly, někdy až do výbušných důsledků. Po skončení se herečka objevila v seriálu Pretty Little Liars, dnes má společně se svými “čarodějkovými” kolegy Drewem Fullerem a Brianem Krausem podcast Charmed. The House of Halliwell. Alyssa Milano se objevovala jako Pheobe a mohla vidět do budoucnosti i minulosti.

Byla to právě Milano, která měla neshody s Shannen Doherty, která pak ze seriálu následně odešla. Mluvilo se ale také o tom, že byla vyhozena za své manýry. Neshody ale následně potvrdila v roce 2021 i sama Milano. Po skončení Čarodějek hrála třeba v seriálu Jmenuju se Earl.

Doherty jako nejstarší sestra Prue hrála už před Čarodějkami v Beverly Hills 902 10. I po odchodu z Čarodějek dále pokračovala ve filmové práci, i když od roku 2015 bojuje s rakovinou. Doherty ale o své nemoci mluví veřejně a její kolegové jí vyjadřují podporu. V loňském roce oznámila rozchod se svým manželem Kurtem Iswarienkem.

Rose McGowan vstoupila do projektu ve 4. sérii jako nevlastní sestra Halliwellových, Page. I ona po skončení natáčení dále hrála, nejvíce se ale do povědomí dostala jako partnerka muzikanta Marilyna Mansona a díky hnutí #MeToo. Byla to právě ona, co jako jedna z prvních hereček obvinila producenta Harveyho Weinsteina ze sexuálního napadení.

Zábava - další články

Doporučujeme