Modelka toužila změnit barvu svých očí: Skončila téměř slepá!

22. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Pro krásu se zkrátka občas trpí. Americká modelka Nadinne Bruna (32) by o tom mohla vyprávět. Plastický chirurg jí totiž díky její slávě nabídl slevu na zákrok, který měl změnit barvu jejích očí. Žena však skončila se zrakem devadesátileté stařenky! Rozhodla se své fanoušky důrazně varovat.

Americká fitness modelka původem z Argentiny Nadinne Bruna (32) má na sociálních sítích zhruba milion sledujících. Díky tomu si jí všiml plastický chirurg Eugenio Cabrera a nabídl jí slevu na zákrok, který z jejích hnědých očí učiní světle modré. I se slevou musela ale úspěšná modelka a obchodnice se sportovním oblečením zaplatit přes 62 tisíc korun.

Nadinne Bruna vždy toužila po modrých očích a tak nabídku plastického chirurga nadšeně přijala. Protože podobné zákroky ve Spojených státech nejsou legální, cestovala z Miami na Floridě, kde žila, až do Kolumbie. Zdálo se, že jde o dohodu, ze které budou těžit obě strany. Nadinne ušetří a lékař díky jejím fanouškům získá množství dalších zákazníků.

Lékař vložil do očí modelky silikonové implantáty s kýženou barvou. Již po několika dnech od operace ale přišly problémy. Žena cítila bolest a oči ji hrozně pálily. Její zrak se rozostřil, až byl úplně rozmazaný a oční bulvy celé zrudly a začaly svědit a pálit.

Nadinne ale nevyhledala pomoc nezávislého lékaře. Místo toho ještě dvakrát přijela do Kolumbie, aby podstoupila další dva zákroky, které měly potíže odstranit. Oba pokusy ale selhaly.

Nakonec byla modelka převezena do Los Angeles pro akutní zákrok, který by jí ještě mohl zachránit zrak. Žena skončila se zrakem devadesátileté stařeny a její barevné implantáty nakonec musely být z očí odstraněny. Její stav už je naštěstí stabilizovaný.

“Desde el dia 1 q yo veo mal, mi vision era perfecta!!” PERFECTA!!!

A post shared by THE BRUNA TWINS (@nadinne.bruna.model) on

 

“Přirozená krása… Nevím, co mě přimělo udělat to hrozné životní rozhodnutí… Možná to byla moje nevinnost… Možná to byla důvěra v lékaře, kteří neříkají pravdu a neporadí vám, jak hrozně to může dopadnout… Lžou. Skrývají před vámi nebezpečí jen proto, abyste si objednali zákrok a oni si nacpali kapsy penězi,” napsala žena k jednomu z příspěvků na svém instagramovém profilu k fotografii, která zachycuje její přirozeně hnědé oči.

“Zahrávají si s životy naivních lidí. Můj zabiják byl Dr. Eugenio Cabrera! Byla jsem zdravá, mladá dívka s perfektním zrakem a dobrým životem před sebou. Obvykle toho lidé s perfektním zrakem o očních nemocích moc neví. Zůstaňte se mnou. Mám toho hodně, co říct!!” pokračovala Nadinne.

Naturally Beautiful…

A post shared by THE BRUNA TWINS (@nadinne.bruna.model) on

Žena se rozhodla své fanoušky děsivým příběhem varovat. “Nejsem tu od toho, abyste soudili, jestli si to zasloužím, nebo ne. O tohle nejde. Jsem modelka a mám ráda estetiku, jako řidič Formule 1 má rád auta a rychlost… Účel tohohle je zabránit, aby se naivní lidé, jako jsem byla já, stali v budoucnu oběťmi. Jde o to pomoci si navzájem, abychom zůstali v bezpečí,” napsala na svůj Instagram.

Rozhodla se, že ziskuchtivého lékaře pořádně propere na veřejnosti. “Operace nejsou nebezpečné, pokud se profesionál postará o vaše zdraví, to ale @brignt_ocular nedělá! Vždycky to zkazí. Dnes už to každý ví, ale přede dvěma lety to nikdo nevěděl. Dnešek není jenom o mně. Existuje spousta obětí. Píší mi z celého světa. Můj případ byl čisté zanedbání, ostatní mají různé problémy,” uvedla žena.

“Někteří si implantáty nechají odstranit po roce, po dvou, po čtyřech, šesti letech… Dříve nebo později ale VŠECHNY způsobí problémy!” pokračovala Nadinne. Některé operace za to zkrátka nestojí. V tomto případě je výsledek pouze dočasný a zájemce musí zaplatit neúměrnou cenu – navždy si poškodit zrak.

Modelka tvrdí, že jí zdravotní problémy ohrozily kariéru. Živí ji totiž modeling, výroba a prodej sportovního oblečení. Od nešťastné operace už ale nikdy nebude mít zrak v pořádku. Bude muset nosit brýle nebo kontaktní čočky.
“Byla jsem hloupá a naivní, ale udělám všechno pro to, abych byla poslední! Dokážu se s tím smířit, ale jiní lidé nejsou tak silní, jako já,” dodává žena, která tvrdí, že jí záleží hlavně na budoucnosti ostatních.

Zábava - další články

Doporučujeme