Zase se pořádně nadřela. Monika Léová porodila syna, měl skoro pět kilo

10. září 2023·Celebrity·Redakce

Monika Leová (Zdroj: Profimedia)

Modelka Monika Leová umí snad jen velké děti. I její druhorozený potomek, který dostal krásné české stručné jméno, byl totiž pořádný cvalík a vážil hezkých 4,7 kilogramů!

Po přenášení se modelka Monika Leová dočkala a ona a manžel Martin Košín se dočkali druhého potomka. Po dceři Mie přišel na svět syn. A opět to nebyl žádný drobeček. Miss Earth pro rok 2013 si na sociálních sítích stěžovala, že během těhotenství nabrala 22 kilo, což bylo podle ní více, než s Miou.

Mia vážila u porodu 4,16 kg, syn měl hned 4,71 kilo. Ne, ta váha nebyla překlep. Nenechal se zahanbit ségrou a dal ji o 550 gramů. Ale byl to masakr,svěřila se kráska, která rodila v Praze Podolí. Klouček přišel na svět v pátek 8. září, prý ve 12 hodin a 12 minut.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Monika Leová (@leova_monika)

A samozřejmě vás neochudíme ani o jméno. Monika prozradila, že syn se jmenuje Max Le Košín. Také vám to přijde jako skoro až šlechtické jméno? Souhlasíme, nám také. Dvojnásobní rodiče se nechali slyšet, že od začátku chtěli, aby syn měl křestní jméno na M, aby do rodiny zapadl – Monika, Martin, Mia a Max. Krásný výběr a my moc gratulujeme.

Celebrity - další články

Doporučujeme