MS v hokeji a Robert Záruba k sobě patří. Připomeňte si jeho nejlepší hlášky!

3. května 2016·Zábava·Redakce

Od roku 1992 nechyběl Robert Záruba na žádném mistrovství světa. Teď vyráží do Moskvy a Petrohradu na své 25. MS v hokeji v řadě.

Šéfkomentátor Redakce sportu České televize ví o každém hokejistovi i ty nejmenší detaily a je chodící encyklopedie. Jeho komentátorský výkon v Naganu 1998 mu přinesl velkou dávku popularity. Je to profík, který byl od roku 1991 na 24 mistrovstvích světa a 6 zimních olympiádách.

Připomeňte si nejlepší Zárubovy hlášky!

„Otevíráme zlatou bránu, jsme olympijští vítězové! Přepište dějiny, Česká republika vyhrála zimní olympijské hry v ledním hokeji.“ (po finále Česko – Rusko na OH v Naganu 1998)

„Rachna – kachna, to to letělo!“ (MS 2010, semifinále se Švédskem, Karel Rachůnek dal osm sekund před koncem zápasu vyrovnávací gól)

„Vítej, zlatý hattricku, jsme potřetí za sebou mistři světa!“ (radost po gólu Davida Moravce na MS 2001 a třetím titulu mistrů světa v řadě)

„A je to tady, ještě jeden zlatý večírek pro tuhle partu!“ (při odpočítávání posledních sekund finále s Kanadou na MS 2005)

„Až bude někdo Haškovi tesat sochu z kamene, musí ho vyobrazit v rozkleku!“ (Nagano 1998)

„Takhle pálí Guma!“ (při opakovaném záběru, kdy dal Jiří Šlégr první gól v semifinále ZOH 1998 v Kanadě)

„Česko vítězí ve finále mistrovství světa a zapichuje další vlajku na hokejovém Everestu!“ (MS 2010)

„Pokud jste nad tímto týmem zlomili po prohře s Norskem hůl, tak honem pospíchejte do večerky pro vteřinové lepidlo.“ (po vítězství nad Švédskem v základní skupině MS 2010)

 

Záruba: To, že rodiče platí za děti, aby mohly hrát? To se děje!

VIDEO: Tohle je nejroztomilejší radost malého fanouška na hokeji!

Zábava - další články

Doporučujeme