Muž nutil syna běžet do školy kilometr a půl v dešti. Co ho k tomu vedlo?

9. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Šikana na školách bohužel není nic zvláštního. Asi žádný rodič by nechtěl zjistit, že jeho dítě ostatní šikanují. Ale co teprve, když právě váš potomek je mladý tyran! Tenhle otec se rozhodl pro nekonvenční výchovnou metodu. Donutil syna běžet celou cestu do školy po tři po sobě jdoucí dny.

Když se tenhle otec dozvěděl, že jeho syn šikanoval další děti, pořádně v něm hrklo. Tohle chování mu připadalo nepřípustné a rozhodl se, že synovi udělí nezapomenutelnou lekci. Protože malého chlapce kvůli jeho chování na tři dny vyloučili ze školního autobusu, využil toho otec při vymýšlení vhodného trestu.

Syna nakonec donutil, aby po všechny tři dny, kdy vyloučení ze společného autobusu bude trvat, do školy celou cestu běžel. Jednat by se mělo o něco přes kilometr a půl dlouhou vzdálenost. Každý den za synem jezdil rychlostí, kterou chlapec běžel, aby na něj dohlédl.

Otce od přísného trestu neodradil ani ranní déšť a dokonce ani to, že v jednom ze dnů měl jeho syn sportovní trénink. I tak musel do školy běžet po svých. Na internet pak nahrál video, ve kterém popisuje, proč syn před jeho autem běží s taškou na zádech a sděluje, že mu podobné chování nemíní tolerovat.

Good Parenting

Great job Dad… (Bryan Thornhill)

Zveřejnil(a) WarriorCode dne 3. březen 2018

Zábava - další články

Doporučujeme