Muž si do ruky implantoval počítač: Zákrok si provedl bez pomoci lékaře!

4. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Reprofoto Youtube

Lidské technologické znalosti a schopnosti jsou s každým dalším rokem na vyšší úrovni. Mnozí jsou přesvědčeni, že je jen otázkou času, kdy začneme běžně technologiemi vylepšovat i svá vlastní těla. První průzkumníci této disciplíny jsou mezi námi již dnes. Například tento muž z Německa, který má po těle již několik takových modifikací.

Američan Tim Cannon, který v současnosti žije v Essenu v Německu, je skutečným průkopníkem na poli technologických modifikací lidského těla. Vyzkoušel na sobě již několik zákroků, které jeho vrozené fyzické možnosti posouvají o trochu dál. Do konečků svých prstů si například nechal zabudovat miniaturní magnety, takže teď díky zcela novému smyslu dokáže cítit elektromagnetismus.

Nedávno si do své paže nechal vložit maličký počítač a baterii, aby přes něj mohl nahrávat a sdílet svá biometrická data. Podobné zákroky však nesmí provádět klasický lékař kvůli etickým zásadám, které zdravotníky svazují. Jsou proto prováděny osobně daným člověkem, a nebo některým z mála expertů na tyto modifikace. Tim cestuje po celém světě a hledá nové způsoby, kterými by mohl rozšířit či vylepšit možnosti lidského těla.

Zábava - další články

Doporučujeme