Muž tvrdí, že cestoval v čase. Jak to podle něj bude vypadat v roce 2300?

23. října 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Na internetu se objevila další postava, která o sobě tvrdí, že dokáže cestovat časem. Muž, který si říká Gerard Gardner údajně navštívil rok 2300. Svět podle něj čekají do té doby velké změny. Tou největší bude porážka gravitace.

Na internetu se objevil muž, který o sobě tvrdí, že dovede cestovat v čase. Gerard Gardner vystoupil před kamerou na kanálu ApexTV, který se podobné tématice hojně věnuje. V minulosti již natáčeli rozhovory i s jinými lidmi, kteří údajně zahlédli budoucnost.

Muž, který vypadá, jako by měl na hlavě plastovou masku sedí v křesle před objektivem a změněným hlasem popisuje 24. století. Největší změnou bude podle něj vývoj technologie, která nám umožní porazit zemskou gravitaci. Ta bude již v roce 2300 na takové úrovni, že ve vzduchu udrží celá města.

O létající města prý nebude nouze. Jejich největší výhodou má být mobilita – budou totiž schopná posouvat se v atmosféře, kamkoli budou zrovna potřebovat. Navíc prý budou způsobovat méně znečištění.

Ze zemského povrchu však civilizace nezmizí. V pozemských městech budou podle podivného muže existovat mnohakilometrové mrakodrapy tyčící se do závratných výšek. V roce 2300 prý nebudou existovat žádné peníze ani banky a dokonce ani žádné války.

Lidské civilizaci již nepovládnou lidé, ale počítače. Ty mají stanovit jasná pravidla a pokud je někdo poruší, počítače ho na nějaký čas pošlou do takzvaných pracovních táborů. V případě těch nejhorších kriminálníků nahrají jejich vědomí do počítače a nechají je dožít své dny bez fyzického těla.

Muž, který sám sebe nazývá Gardner tvrdí, že je britským vládním zaměstnancem, který se v roce 1988 zapojil do tajného projektu. Kdyby prý v budoucnosti mohl zůstat déle, rozhodně by tam zůstal.

 

Zábava - další články

Doporučujeme