Muž v karanténě poslal svého psa, aby mu koupil křupky. Chlupáč uspěl

25. března 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Bored Panda

Lidé si vždycky najdou způsoby, jak dosáhnout svého. Příkladem může být mladý Mexičan, který kvůli šířící se nemoci COVID-19 uvízl v karanténě. Když mladík dostal nepřemožitelnou chuť na křupky, neporušil naštěstí pravidla karantény, do obchodu ale vyslal alespoň svého psa. A světe div se, šikovný mazlíček svou misi splnil. 

Pro mnoho z nás nastaly těžké časy. Miliony lidí po celém světě jsou v současnosti v karanténě nebo dobrovolné izolaci, což je pro drtivou většinu z nás bezprecedentní situace. Jak už to tak bývá, v těžkých chvílích přichází na řadu lidská kreativita a schopnost si poradit.

Mladého Mexičana Antonia Munoze přepadla jednoho dne chuť na jeho oblíbené křupky, které nedokázal odolat. Kdyby si pro ně skočil do obchodu, mohl by se ale snadno od cizího člověka nakazit novou nemocí, nebo nevědomky sám virus na někoho přenést. Rozhodl se proto zůstat doma a do obchodu naproti přes ulici poslat svou fenku.

Malému čtvernožci připevnil k obojku vzkaz pro prodavače a dvacetidolarovou bankovku. “Zdravím pane prodavači, prosím prodejte mému psovi nějaké Cheetos. Ty oranžové, ty červené jsou moc pálivé. Má na svém obojku dvacet dolarů. VAROVÁNÍ: když se k ní nebudete chovat hezky, kousne vás. Váš soused,” stálo na papírku.

Nakonec všechno dobře dopadlo a šikovná fenka čivavy trefila do obchodu a nikoho nepokousala. Zpátky domů pak přinesla vzácný náklad a dokázala svému páníčkovi, že se na ni bez obav může spolehnout.

 

Zábava - další články

Doporučujeme