Někdy ty lesby docela chápu! Znáte ty nejlepší hlášky z ženského vánočního filmu Román pro ženy?

29. listopadu 2022·Zábava·Redakce

Román pro ženy (Foto: ČSFD)

Film Román pro ženy získal na ČSFD hodnocení 59 %. Je to logické, protože jak už z názvu vypovídá, jedná se o film, který je určen právě pro ženy, tedy pro 50 % obyvatel. Patří k jednomu z nejoblíbenějších českých vánočních filmů a ženy i ho zamilovaly především pro jeho nesmrtelné hlášky, které si vždycky rády připomeneme. Letos nám je sepsal web Extra.cz.

Příběh vypráví o mladé redaktorce Lauře, která nám popisuje svůj milostný život. Když se však nevědomky zamiluje do bývalého přítele své matky, ani jeden z nich to nemůže pořádně rozdýchat. Příběh nepatří k nejoriginálnějším a ani vás nic příliš nepřekvapí. Právě slavné hlášky k popukání je to, co dělá z Románu pro ženy velice oblíbený film i po 18 letech.

Která hláška je vaše nejoblíbenější?

Oliver: Ideální muž je nebezpečný mýtus. Je to virus napadající ženskou racionalitu, pokud ovšem něco takového jako ženská racionalita vůbec existuje.

Ingrid: Všechny chlapy by měli vykastrovat! Do jednoho!

Laura (Čte SMS od Rickyho): Je tady spousta kurev. Ale ty jsi ta největší.

Ricky: Vždyť já už nám dva roky tajně spořím na byt. Jako blbec. S liškou.

Hubert: Nazdar, Lauro. Musím bohužel konstatovat, že ani dnes nevypadáš vyrovnaně.

Jana: Pažoute, ty mi šoustáš dceru!?

Ingrid: Nejhorší jsou šetřílci. Takoví ti, co jdeš do kina a platíš si lístky napůl. Jednou u mě bydlel jeden a ten používal celej měsíc ten samej kus zubní nitě!

Ingrid: Někdy ty lesby docela chápu.

Jana: Co budeme papat, děti?

Jana: Nemůžu si vzít chlapa, co nesnáší Poláky.

Laura: Máma Dušičky nenávidí, a proto tenhle svátek zcela ignoruje. Prý proto, aby si připomněla, že její manžel, otec, matka, babička i dědeček jsou všichni do jednoho mrtví, nepotřebuje datum v kalendáři. Ona to prý slaví celoročně.

Jana: Chlapi jsou strašný prasata! Hlavně Češi!

Laura: Ty hajzle! Olivere, ty hajzle!

Zábava - další články

Doporučujeme