Neobvyklé džíny poslaly zákazníky do kolen: Ideální pro lidi se syndromem dráždivého tračníku, žertují

30. května 2021·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / asbos_sos

Módní průmysl neustále přichází s novými trendy, ne každý z nich se ale uchytí. Přesvědčila se o tom i společnost ASOS, když do prodeje poslala nové džíny. Ty v oblasti sedu zdobí kovový zip. Podle zákazníků je nový střih velmi praktický. Obzvláště pak pro lidi, kteří trpí syndromem dráždivého tračníku. 

Pokud se zrovna nudíte, možná se zkuste podívat, co zrovna představily oděvní značky. Některé modely totiž opravdu stojí za to. Móda je hravá disciplína a jak se říká, kreativitě se v ní jistě meze nekladou, ne každá novinka ale nadchne široké publikum.

Před několika dny se o tom přesvědčila i společnost ASOS, když představila nové kalhoty. Džíny mají v oblasti sedu dekorační zip, některým ale evokuje řešení pro pacienty s určitým typem zdravotních potíží.

“Je super, že ASOS konečně myslí i na zákazníky se syndromem dráždivého tračníku,” objevilo se na satirickém profilu asbos_sos na Instagramu, který si z módních výstřelků společnosti utahuje dlouhodobě.

Podivný kousek si ale své příznivce nakonec zřejmě přece jenom našel, v současné době je totiž v e-shopu značky vyprodaný.

View this post on Instagram

A post shared by asbos_sos (@asbos_sos)

Zábava - další články

Doporučujeme