No tohle! Kocour si ve VIDEU osedlá koně a vyráží na projížďku

29. dubna 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: Emma Massingale (Facebook)

Takové věci je možno vidět spíše v cirkuse, ale přesto se dějí. Stačí mít pár dobře vycvičených zvířat a všechno jde jak po másle. Důkazem budiž kocour Louis a kůň Comet.

Trenérka koní Emma Massingale si pořídila dnes už pětiletého koně před třemi lety. Šestiletého kocoura Louise před rokem.

Všechno to začalo, když jsem jezdila na Cometovi a Louis vylezl nahoru ke mně po mojí noze, kterou jsem mu nastavila,” uvedla trenérka Massingale, kdy se jejímu kocourovi zalíbilo jezdit na koni. “Jediné, co nyní musím udělat, je poklepat Cometa po hřbetu a Louis si už poradí sám,” prozradila.

Že kocoura Louise baví jezdit samotný na koni dokazuje video, které trenérka pořídila pár kilometrů od svého domova na severu Anglie. Majitelka zvířat dodává, že kocoura baví jezdit na koni téměř kdekoli a kdykoli. Pouze za deště se mu moc nechce.

The Purrrrfect Ride!

I don't normally let anyone ride my liberty horses but I think Louis is the Purrrrfect apprentice! lol #cat #connemara #catriding #training Mole Valley Farmers Equestrian Mole Valley Farmers Horseware NAF Charlies Products

Zveřejnil(a) Emma Massingale dne 22. prosinec 2017

Zábava - další články

Doporučujeme