Odkud ten náš holub letí? Letím z tahu milé děti. VIDEO holuba s kocovinou zaskočilo internet

6. ledna 2018·Zábava·Karolína Stránská

Kolik lidí se na Nový rok procházelo po ulicích s bolehlavem a doznívající kocovinou? A kolik holubů? Jednoho takového našel kolemjdoucí muž v Rusku a jeho video, které umístil na Instagram, znepokojilo uživatele.

Vypadá to, že pořádná opice není už jen výsadou rozbouřených lidí, ale dotýká se už i ptactva. Nebo tak aspoň soudíme podle chudáka holuba, který si svou bolavou hlavičku musel na chvíli opřít o sklo auta.

Rus, který krále večírků natočil, že se nejdřív k opeřenci přiblížil, protože se domníval, že je mrtvý. Poté, co do něj opatrně strčil prstem se omámený pták probral a odletěl.

Vzhledem k tomu, že bylo video zveřejněno 1. ledna, uživatelé sociální sítě spekulují, že jeho stav souvisí s novoročními oslavami. Jeden komentující uvedl, že je možné, že pták na ulici pozřel něčí zvratky a alkohol se mu tak dostal do těla.

⚠️Он тоже встречал новый год ???? ➖➖➖ ?Интересные проекты: ✔@remontstarterov – Ремонт стартеров и генераторов. Быстро, качественно и недорого! ✔@baikal_irk_news – Общественный, новостной канал региона и России! ✔@auto_irk_news – Новости авторынка, продажа авто, тюнинга, литья. ✔@rabota_irkutsk_38 – Вы ищите работу? Мы вам поможем. ✔@driftclub38 – Иркутская группа о дрифте и все что с ним связано. ➖➖➖ ?Выражаем большую благодарность?  нашему ➡ подписчику за предоставленный материал?? ➖➖➖ ?По вопросам рекламы обращаться в ➡ DIRECT? ➖➖➖ ?Не цензурная лексика в сообществе не приветствуется?, после первого предубреждения БАН⚠ ➖➖➖ #сводка38#автоиркутск#гибдд#дпс#живи_на_байкале#дтп#иркутскаяобласть#происшествия#новосибирск#ангарск#братск#пдд#красноярск#экипажидпс#авария#иркутск#байкал#новости#irk#baikal#ирк#машины#автомобили#irkutsk#авто#полиция#мвд#иркутскоефото#irkstagram

A post shared by Сводка 3⃣8⃣ [Иркутск] 18+ (@svodka38) on

 

Zábava - další články

Doporučujeme