Osamělý děda nechtěl být na Vánoce sám. Jeho inzerát dojal tisíce lidí!

4. prosince 2017·Zábava·Redakce

Ilustrační foto

Vánoční inzerát ovdovělého dědečka se objevil na dveřích supermarketu v německé metropoli. Důchodce už nikoho nemá a nechce strávit vánoční svátky o samotě. Inzerát se během krátké doby těšil velké popularitě.

Vánoce jsou svátky ve znamení lásky, rodiny a klidu. Takto přesně to vidí i jeden osamělý důchodce z Berlína. Svátky už jsou za rohem a ovdovělý dědeček se rozhodl s tím něco udělat. Vzal si papír a tužku a napsal krátký, ale velice dojemný inzerát, který později vylepil na hlavní vchod do velkého obchodního střediska. „Najde osamělý důchodce a vdovec místo v malé společnosti lidí během Vánoc,“ stálo v inzerátu.

Našla ho na dveřích Femina Lisa, kterou napadlo inzerát umístit na sociální síť. Vidělo by ho o dost více lidí a třeba by se našel ten správný člověk, který by se dědečka ujal. Stalo se, na Facebooku nakonec během několika hodin získal přes sedm tisíc sdílení a přes třicet lidí se na něj rozhodlo reagovat. Z nabídek si důchodce nakonec vybral a s přátelskou rodinou bude trávit 1. svátek vánoční.

Zábava - další články

Doporučujeme