Patříte mezi fanoušky filmu Láska nebeská? Tohle vás dostane!

31. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Youtube

Patříte mezi fanoušky filmu Láska nebeská? Tohle vás zaručeně překvapí. Pamatujete si na postavu malého Sama, který se poprvé v životě zamiluje? A na krásnou Julii, kterou ztvárnila Keira Knightley? Přečtěte si, co měli společného!

Kdo by si nevybavil příběh malého Samuela, který se poprvé v životě zamiluje do své spolužačky a naučí se kvůli ní hrát na buben. Scéna, ve které za ní malý Sam běží na letišti s vyznáním lásky patří mezi klasiku romantických filmových momentů.

Postavě Sama mělo ve filmu být asi deset let. Herec Thomas Brodie-Sangster byl ale ve skutečnosti o něco starší. V době vzniku filmu už to byl třináctiletý puberťák. Herec, který o sobě dal v posledních letech vědět například účastí v seriálu Hra o trůny je svým mladým vzhledem proslulý a malého Sama ztvárnil dokonale.

Co se však už tolik neví, je, že představitelka krásné Juliet naopak na obrazovce vypadala mnohem starší, než byla ve skutečnosti. O Keiru Knightley, která už má manžela a krásný dům, se ve filmu uchází nejlepší přítel jejího muže. Oba dva herci, kteří mají ztvárnit její partnery, přitom vypadají, že jim je přes třicet.

Dnes již slavná herečka tak v roli nepochybně působí jako dospělá žena. Ve skutečnosti ale měla věkově mnohem blíž než ke svým filmovým partnerům právě k malému Samovi! Keira byla totiž v době natáčení snímku ještě náctiletá a bylo jí tehdy jen osmnáct let. Dnes, když je oběma kolem třiceti, jsou z nich prakticky vrstevníci. Najednou film dostává docela nový rozměr, že?

Zábava - další články

Doporučujeme