Podvedená manželka je hitem internetu. Na nevěru reagovala pořádně vtipným kouskem

4. prosince 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook

Vánoční svátky by měly být časem, který věnujeme těm nejbližším. Někdy se ale právě v tomhle čase přihodí nějaké to drama a rodinná pospolitost pak dostává úplně jinou příchuť. Nejmenovaná žena právě během adventu zjistila, že ji její manžel podvádí. A rozhodla se reagovat pořádně vtipným kouskem. 

Vánoce má většina z nás v hlavách zafixované jako svátky klidu a míru. Život je ale plný zvratů a ne vždy se podaří tuhle část roku strávit podle našich představ. Právě čas s rodinou pak může být to poslední, co bychom si vlastně přáli.

Nejmenovaná žena zjistila právě v období adventu, že jí byl její manžel opakovaně nevěrný. Informace ji nejprve zasáhla, pak se ale rozhodla zareagovat po svém a objednala si zcela speciální vánoční tričko.

Peprná slovní hříčka

To na první pohled vypadá zcela normálně – zdobí ho sněhové vločky a pro anglicky mluvící země naprosto klasický nápis “Ho ho ho”. Vedle nápisu jsou však vytištěné podobizny tří žen. A právě ty naznačují, že oděv není tak nevinný. Bodré santovské “ho ho ho” totiž odpovídá svou výslovností peprnému výrazu pro ženy lehkých mravů.

Podvedená žena neváhala a v tričku, které zvěčnila i na sociálních sítích, podle svých slov vyrazila také do ulic. Každému, kdo se na fotky žen zeptal, pak bez okolků pověděla o poklesku svého manžela.

Foto: Facebook

Zábava - další články

Doporučujeme