Potetovaná australská celebrita se vysmívá policii na internetu: Nikdy mě nechytíte!

1. června 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / ethanmodboybramble

Pozdvižení na sociálních sítích způsobil extravagantní australský model Ethan Bramble, který se ukrývá před zatčením a posílá policistům posměšné vzkazy přes své internetové profily. Na třiadvacetiletého muže s tetováním po celém těle byl vydán zatykač v souvislosti s násilným činem, policie jej však zatím hledá marně, uvedla BBC.

“Nenenene, nikdy mě nechytíte,” napsal tento týden na Facebooku muž, který je díky ozdobám svého těla v Austrálii televizní celebritou. Když policisté přes tutéž sociální síť požádali veřejnost, aby jim pomohla odhalit Brambleův úkryt, odpověděl jim ze svého profilu: “Nikdy v životě jsem ho neviděl.” “Kafe s kámošem je lepší, než basa,” připsal zase v pátek k fotografii s kamarádem.

Podle policie se často vyskytuje v centrální části Melbourne a má tetování na 98 procentech těla. Policisté o důvodu vydání zatykače nesdělili podrobnosti. Bramble však sdělil více než 200.000 lidí, kteří sledují jeho profil na instagramu, že celá aféra se točí kolem drobného nedorozumění, které řešil s bývalou přítelkyní v baru.

“Můj údajný ‘útok’, o kterém jsem se dozvěděl od policie, spočívá v tom, že jsem hodil plechovku piva na nohy své ex-přítelkyně v baru, přičemž existuje kamerový záznam o tom, že jsem to ve skutečnosti neudělal. Všichni jste naprosto hloupí, že jste skočili na tenhle mediální cirkus a měli byste se bát. Vy, kteří jste o mě nepochybovali a kryli mi záda, vy jste ti praví a nezapomenu na vás. S láskou Modboy,” napsal mladík na svůj instagramový účet.

Zábava - další články

Doporučujeme