Právnička miluje vévodkyni Kate: Kopíruje všechny její outfity!

13. září 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / lady.m.replikates

Vévodkyně z Cambridge Kate Middleton (37) je módní ikonou pro řadu žen z celého světa. Její vybraný a elegantní styl je pověstný po celém světě a tak není divu, že se sem tam nechá někdo inspirovat. Americká právnička Mallory Johnson Bowling (31) však inspiraci pozvedla na jinou úroveň. Vkusem vévodkyně je naprosto posedlá a nosí přesně to samé.

Americká právnička Mallory Johnson Bowling je zřejmě největší fanynkou módního vkusu vévodkyně Kate na světě. Mladá žena totiž nosí pouze to, co si již dříve oblékla právě Kate Middleton. Maximálně ještě občas vynese některý z outfitů vévodkyniny sestry Pippy Matthews (36) nebo švagrové Meghan Markle (37).

“Sledovala jsem styl Kare od doby, kdy se zasnoubila s princem Williamem,” uvedla Bowling pro Good morning America. “Když jsem na ní zahlédla něco, o čem jsem si myslela, že by se to hodilo do mého šatníku, zkoušela jsem to vyhledat,” svěřila se žena.

Mladá právnička si v roce 2017 založila instagramový účet, kde postupně zveřejňovala rostoucí počet svých outfitů inspirovaných Kate. Dnes je žena součástí internetového společenství 25 žen z různých koutů světa, které si říkají RepliKates a spojuje je napodobování vévodkyně spolu se zájmem o historii britské královské rodiny.

“Většina z těch dam má zaměstnání, několik dětí nebo jiné povinnosti,” uvedla Bowling. “Myslím, že to všechny vnímáme jako něco jen tak pro zábavu,” popsala žena. Ačkoli má mezi svými přítelkyněmi zřejmě největší sbírku vévodkyniných modelů, podle jejích slov nejde o žádnou soutěž.

“Protože máme všechny odlišné křivky a velikosti, není v tom žádná soutěživost. Je dostatek pro každého,” pochvaluje si. “Když se někomu povede sehnat kousek, který je velmi vzácný, je to mnohem víc o podpoře a společné radosti,” popsala Bowling.

Zábava - další články

Doporučujeme