Rodinné foto hrdinů Harryho Pottera a jak to bylo dál? Čím se živí Hermiona a stal se Harry skutečně bystrozorem?

29. ledna 2023·Zábava·Redakce

Zajímalo vás někdy, jak to bylo dál s oblíbenými (i méně oblíbenými) kouzelníky a čarodějkami ze světa Harryho Pottera? Čím se jednotlivé postavy živily? Čeho v životě dosáhly? Kolik dětí vychovaly? A jak by vypadaly jejich rodinné fotografie? Mrkněte se.

Harry Potter a Ginny Weasleyová

Harry Potter se po poražení Lorda Voldemorta stal bystrozorem, což byl jeho sen. Později se mu podařilo dosáhnout i funkce vedoucího odboru. Jak všichni víme, za ženu si vzal Ginny Weasleyovou. Ta se po škole stala hráčkou famfrpálového týmu Holyheadské harpyje. Z týmu pak odešla, aby se věnovala dětem a Harrymu. O famfrpálu alespoň píše do Denního věštce, S Harrym měli tři děti. Syny Jamese Siriuse, Albuse Severuse a dceru Lily Lenku.

Ron Weasley a Hermiona Grangerová

Ron Weasley nejprve nahradil zesnulého bratra Freda a pracoval s Georgem v Kratochvilných kouzelnických kejklích. Později se připojil k Harrymu a stal se bystrozorem. Za ženu si vzal Hernionu Grangerovou. Ta se jako jediná z hlavní trojice vrátila do Bradavic a dokončila sedmý ročník. Později pracovala na ministerstvu kouzel na oboru uplatňování kouzelnických zákonů a dále bojuje za práva skřítků se svým SPOŽUSEM. Spolu mají dceru Rose a syna Huga.

Draco Malfoy

Malfoyovi nakonec vyvázli bez trestu, přesto že se po dlouhá léta rodina řadila ke smrtijedům. Může za to převážně čin Narcissy, která v lese lhala Voldemortovi o tom, zda je Harry Potter mrtvý. Draco začal s Harrym vycházet, což neznamená, že se z nich stali přátelé. Oženil se s Astorií Greengrassovou, se kterou měl syna Scorpiuse. Astorie zemřela ve svých sedmatřiceti letech.

Další postavy a zajímavosti

Harry, Ron a Hermiona dostali svou vlastní kartičku do čokoládových žabek.

Neville Longbottom se stal profesorem bylinkářství v Bradavicích, oženil se s Hannah Abbottovou, spolužačkou z Mrzimoru a žije v Prasinkách. Jeho rodiče stále zůstávají v Nemocnici svatého Munga.

Lenka Láskorádová se nadále věnovala studiu z části neobjevených tvorů. Existenci některých z nich skutečně dokázala, ale musela nakonec uznat, že muchlorohý chropotal opravdu neexistuje. Její muž se jmenuje Rolf Scamander, vnuk slavného Mloka Scamandera.

Percy Weasley zůstal na ministerstvu a pracuje přímo pod Kingsley Pastorkem, který se nakonec stal ministrem kouzel.

A jak dopadla Dolores Umbridgeová, postava, kterou sám mistr hororů spisovatel Stephen King označil za největšího zloducha od Hannibal Lectera? Ta byla odsouzena za procesy proti čarodějům z mudlovských rodin. Možná ale mnohé zklame, že v Azkabanu už žádní mozkomorové nejsou.

Zábava - další články

Doporučujeme