Seriál Pan profesor sklidil u diváků veliký úspěch. Aspoň, že to není zase doktořina nebo kriminálka, pochvalují si

10. září 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Herec Vojtěch Dyk v seriálu Pan Profesor. (Foto: se svolením TV Nova)

Na podzim se na televizních obrazovkách strhla doslova seriálová lavina. Každá televize se snaží vymyslet a zaujmout diváky nejoriginálnějším pořadem. Nova ve čtvrtek odvysílala seriál Pan Profesor, jehož první dva díly sklidily obrovský úspěch.

Pan Profesor vznikl podle zahraniční předlohy, která se dobře uchytila na Slovensku a Maďarsku. Proto nejspíš seriál sklidil takový úspěch i u nás. Ve čtvrtek večer ho sledovalo 1 117 000 diváků. V hlavních rolích se objevil charismatický Viktor Dyk, oblíbený Matouš Ruml nebo herečka Beáta Kaňková.

“Po delší době oddechový, nenáročný seriál a navíc jsem se zasmála. Líbí se mi, ale určitě je to uměním V. Dyka, který hraje dokonale,” pochvalovala si na Facebooku Eva. “Čekala jsem, že to bude trapný humor, ale bylo to super,” dodala Irena.

Lidé si také chválí, že je v televizi konečně něco jiného než “doktořina” nebo kriminálka. “Aspoň zas něco, co není kriminálka nebo seriál ze kterého je člověk akorát rozhozenej. Za mě povedená oddechovka, Vojta je šikovný,” uvedla uživatelka Lenka.

Jak se novinka ze školního prostředí líbila vám? Napište nám na Facebook!

Zábava - další články

Doporučujeme