Soutěž The Voice představila první díl: Nejvíc to schytala porota! ANKETA

11. února 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: thevoiceceskoslovensko / Instagram

V neděli večer měli diváci možnost na televizi Nova sledovat první díl hudební soutěže The Voice Česko Slovensko. Čtyřčlenná porota ve složení Josef Vojtek, Vojta Dyk, Jana Kirschner a Kali si z talentovaných uchazečů měli vybrat členy svého týmu, se kterým budou v průběhu pořadu soutěžit. Diváci však po skončení dílu neváhali na internetu vyjádřit své názory. A porota to pěkně schytala!

První díl nové soutěže sledovalo dohromady zhruba 700 tisíc diváků. Zdaleka ne všichni, kdo se dívali, se však těší na další epizody. Podle ohlasů na sociálních sítích se divákům nelíbilo hlavně složení poroty.

Nejlépe z celé čtveřice vyšel rocker Pepa Vojtek (53), relativně málo kritiky se sneslo i na Slováka Kaliho (36). Vojtěch Dyk (33) už ale příliš nezabodoval a Jana Kirschner (40) u diváků úplně propadla.

“Fakt ostuda! Přišlo mi, jak by byla Kirschner sjetá, a to dost hodně. Prvně si tam div ruce neutleská a pak stejně nezmáčkne. Je afektovaná, furt se olizuje, hrabe ve vlasech, bohužel tuto soutěž posunula na lacinou estrádu. A chybí mi tady někdo, kdo by to rozumně uváděl… No… Čekala jsem mnohem, mnohem víc! Vyměnit Kirschner, prosím,” napsala například na oficiální facebookové stránky pořadu jedna z divaček.

“Porota? Kali a Pepa pohoda, Jana totálně sjetá a trapná, Dyk sebestředný, dealer s teplou vodou. Celkově katastrofa,” uvedla další. “Za mě jediní, kdo tam patří, jsou Vojtek a Kali. Ti dva byli ostudou co tam předváděli,” pustil se další diskutující do Kirchner a Dyka.

“Tak jsem se těšila, ale slyšela jsem jen překřikování jeden druhého, a dočkala jsem se absolutní neprofesionality od některých porotců, takže jsem se ani nedodívala… Nebavilo mě to… Za mě se volba porotců absolutně nepovedla… Kromě Pepy Vojtka. Ten jediný držel dekorum a nějakou úroveň,” míní další divačka.

[totalpoll id=”284493″]

Zábava - další články

Doporučujeme