Studentka (24) přežila autonehodu: Následné vyšetření odhalilo něco děsivého!

8. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Někdy je i to špatné, co se nám stane, k něčemu dobré. Americká studentka Aimee Green (24) by o tom mohla vyprávět. Když v únoru letošního roku přežila děsivou autonehodu, ani by ji nenapadlo, že jí nebezpečná událost ve skutečnosti zachrání život. Během vyšetření po nehodě totiž lékaři zjistili, že mladé ženě v mozku bují nádor.

Mladá studentka Aimee Green z Kalifornie se vracela se svým přítelem Gianni Westlakem z výletu, když je na dálnici ve městě Sacramento potkala ošklivá autonehoda. Protože si žena zranila hlavu, transportovali ji do nemocnice na vyšetření počítačovou tomografií, aby se zjistilo, jakého jsou poranění rozsahu.

Radiologické vyšetření ukázalo, že má studentka na mozku podivnou hmotu, a tak ji poslali na magnetickou rezonanci. Výsledky z tohoto vyšetření všechny šokovaly. Mladá žena měla na mozku nádor o velikosti lidského prstu v oblasti těsně nad uchem.

Když se Američanka dozvěděla o své diagnóze, nemohla by v tu chvíli být více vděčná za prodělanou autonehodu. Bez ní by se totiž zřejmě k lékaři dostala mnohem později a nádor už by mohl být příliš velký. 20. únor roku 2018 tak podle ní bude už navždy dnem, který jí paradoxně zachránil život.

Nádor se díky souhře okolností podařilo zachytit včas a dívka se tak může soustředit na návrat zpátky do života.  Tvrdí, že odteď hodlá žít zdravěji, než kdy před tím.

 

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme